Tucker Carlson ze střechy hotelu Four Seasons v Moskvě oznámil chystané natáčení rozhovoru s Vladimirem Putinem! Evropští politici mu za to již pohrozili zařazením na sankční seznam, že rozhovorem prý napomůže zločinci Putinovi! A ukrajinská tajná služba GUR provozující web Mírotvorec již Tuckera Carlsona zařadila na seznam nepřátel Ukrajiny, kteří jsou určeni k likvidaci!

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

17.2.2024

Tucker Carlson ze střechy hotelu Four Seasons v Moskvě oznámil chystané natáčení rozhovoru s Vladimirem Putinem! Evropští politici mu za to již pohrozili zařazením na sankční seznam, že rozhovorem prý napomůže zločinci Putinovi! A ukrajinská tajná služba GUR provozující web Mírotvorec již Tuckera Carlsona zařadila na seznam nepřátel Ukrajiny, kteří jsou určeni k likvidaci!

Americký novinář a publicista Tucker Carlson odpálil doslova vodíkovou bombu, když v úterý večer moskevského času uveřejnil video, na kterém oznámil, že se chystá natočit rozhovor s Vladimirem Putinem. Informaci potvrdila i ruská agentura Interfax [1] a mluvčí Kremlu Dmitrij Peskov rovněž uvedl, že na internet uniklý a od neděle šířený údajný rozhovor Carlsona s Putinem je podvrh.

Skutečný rozhovor s Putinem bude publikován ve čtvrtek 8. února [2] v 18:00 hodin amerického východního času (po půlnoci ze čtvrtka na pátek v ČR a na SK) na stránce TuckerCarlson.com a na Twitteru. Krátká video pozvánka k tomuto chystanému rozhovoru byla natočena na 16. poschodí moskevského hotelu Four Seasons, tedy na střeše místní skytop restaurace, která má výhled přímo na Kreml po levé straně. Tuckerovo video máte níže i s českými titulky. Jenže, co se mezitím spustilo za řev v zemích kolektivního západu, to prostě hlava nebere.

Časopis Newsweek přinesl informaci [3], že Evropská unie už zvažuje zařazení Tuckera Carlsona na sankční seznam, protože prý pomáhá Vladimiru Putinovi šířit jeho válečnou propagandu a rozhovorem mu prý pomůže šířit do světa Putinův narativ. Natočení takového rozhovoru je prý možné kvalifikovat jako trestný čin napomáhání válečnému úsilí nepřítele a Evropská unie prý již zvažuje kroky. Viktor Orbán se už ale nechal slyšet, že v Evropské radě by návrh na zařazení Tuckera na sankční seznam zablokoval.

Bývalý moderátor Fox News by se kvůli Carlsonově práci v Rusku mohl dostat do sporu s EU, uvedl pro Newsweek Guy Verhofstadt, bývalý belgický premiér a současný poslanec Evropského parlamentu. Zákonodárce – který vyzval EU, aby prozkoumala možnost uvalení “zákazu cestování” na Carlsona – označil Carlsona za “mluvčího” bývalého prezidenta Donalda Trumpa a Putina a dodal: Vzhledem k tomu, že Putin je válečný zločinec a EU sankcionuje všechny, kdo mu v tom pomáhají, zdá se logické, aby jeho případ prověřila i Služba pro vnější činnost.”

Služba pro vnější činnost EU (EAS) je diplomatickou složkou bloku odpovědnou za zahraniční politiku. Aby mohla být určitá osoba zařazena na sankční seznam EU, musí být agentuře EAS předloženy důkazy k posouzení. Pokud je shledá dostatečnými, může EAS předložit případ Evropské radě – orgánu složenému z vedoucích představitelů členských států EU, která přijme konečné rozhodnutí o uvalení sankcí.

Evropská unie prý zvažuje zařazení Tuckera Carlsona na sankční seznam

Jakékoli hypotetické sankce pro Carlsona tak mohou být poněkud vzdálené, i když má tento krok dostatečnou podporu mezi evropskými zákonodárci a hlavami států. Luis Garicano, bývalý poslanec Evropského parlamentu, řekl týdeníku Newsweek, že s Verhofstadtovým postojem souhlasí. Už to není zpravodajec, ale propagandista toho nejohavnějšího režimu na evropské půdě, který je nejnebezpečnější pro náš mír a bezpečnost, řekl Garicano na adresu Carlsona. Ano, takže slyšíte dobře. Když novinář odjede do Moskvy a udělá rozhovor s Putinem, už to není novinář, je prý nebezpečím pro mír. Je to kvůli tomu, že v dnešní době je svobodné slovo v podstatě nejničivější zbraní hromadného ničení.

Poslanec EP Guy Verhofstadt

Není vlastně nic nebezpečnějšího pro země kolektivního západu, než je svobodné slovo, které zazní od někoho, kdo má být umlčen, zablokován, izolován, vymazán a škrtnut. Přesně takto to udělali západní “demokradi” po 24. únoru 2022, když zablokovali ruská média a bez VPN se na ně z EU již nedostanete.

Pravda o tom, že za válku na Ukrajině může Kyjev, který 8 let sabotoval Minské mírové protokoly za souhlasu západních zemí, protože Minské protokoly prý byly jen cestou, jak dát Ukrajině čas (na své vlastní vyzbrojení), jak prozradila [4] v prosinci roku 2022 v rozhovoru pro německý Bild Angela Merkel, prostě nesmí veřejně zaznít. Nesmí zaznít to, že kyjevský režim zničil a pohřbil jediný mírový nástroj, který mohl zabránit válce. Pokud nemáte čas na video výše, tady je přepis pozvánky Tuckera Carlsona ze střechy hotelu v Moskvě:

Vzkaz Tuckera Carlsona ze střechy hotelu v Moskvě

Dnes večer jsme v Moskvě, abychom udělali rozhovor s ruským prezidentem Vladimirem Putinem. Brzy to uděláme. Vedení takového rozhovoru má samozřejmě svá rizika. Proto jsme o něm pečlivě přemýšleli mnoho měsíců. Tady je důvod, proč to děláme. Zaprvé proto, že je to naše práce. Jsme novináři. Naší povinností je informovat lidi. Po dvou letech války, která mění podobu celého světa, většina Američanů není informována. Nemají skutečnou představu o tom, co se děje v tomto regionu, tady v Rusku nebo 600 mil daleko na Ukrajině. Ale měli by to vědět.

Za většinu z toho platí způsobem, který možná ještě plně nevnímají. Válka na Ukrajině je lidskou katastrofou, zanechala za sebou statisíce mrtvých, celou generaci mladých Ukrajinců a vylidňuje největší zemi v Evropě. Dlouhodobé dopady jsou však ještě hlubší. Tato válka zcela změnila globální vojenské a obchodní aliance a následné sankce také. A celkově rozvrátily světovou ekonomiku. Hospodářský řád po druhé světové válce, systém, který Západu zaručoval prosperitu po více než 80 let, se velmi rychle rozpadá a spolu s ním i dominance amerického dolaru. Nejde o malé změny, ale o vývoj, který mění dějiny. Budou určovat životy našich vnuků. Většina světa to dokonale chápe, vidí to.

Zeptejte se kohokoli v Asii nebo na Blízkém východě, jak vypadá budoucnost, a přesto se zdá, že si to obyvatelé anglicky mluvících zemí většinou neuvědomují. Myslí si, že se vlastně nic nezměnilo, a myslí si to proto, že jim nikdo neřekl pravdu. Jejich sdělovací prostředky jsou zkorumpované, svým čtenářům a divákům lžou a dělají to většinou opomenutím. Například ode dne, kdy začala válka na Ukrajině, mluvila americká média s desítkami lidí z Ukrajiny a udělala desítky rozhovorů s ukrajinským prezidentem Zelenským. My sami jsme podali žádost o rozhovor se Zelenským a doufáme, že ji přijme, ale rozhovory, které už ve Spojených státech poskytl, nejsou tradičními rozhovory. Jsou to plamenné povzbuzovací rozhovory, které mají speciálně posílit Zelenského požadavek, aby USA vstoupily hlouběji do války ve východní Evropě a zaplatily za ni.

To není novinařina. Je to vládní propaganda. Propaganda nejhnusnějšího druhu, taková, která zabíjí lidi. Ve stejné době, kdy naši politici a média takto propagují cizího vůdce, jako by byl novou spotřební značkou, se ani jeden západní novinář neobtěžoval udělat rozhovor s prezidentem druhé země zapojené do tohoto konfliktu, Vladimirem Putinem. Většina Američanů netuší, proč Putin vtrhl na Ukrajinu a jaké jsou jeho současné cíle. Nikdy neslyšeli jeho hlas. To je špatně. Američané mají právo vědět o válce, do které jsou zapleteni, vše, co mohou, a my máme právo jim o tom říct, protože jsme také Američané.

Svoboda projevu je naším rodným právem. Narodili jsme se s právem říkat, čemu věříme. Toto právo nám nelze vzít bez ohledu na to, kdo je v Bílém domě, ale oni se o to přesto pokoušejí. Před téměř třemi lety Bidenova administrativa nezákonně špehovala naše textové zprávy a pak jejich obsah vyzradila svým slouhům ve zpravodajských médiích. Udělali to proto, aby zastavili rozhovor s Putinem, který jsme plánovali. Minulý měsíc jsme si téměř jisti, že přesně totéž udělali znovu, ale tentokrát jsme do Moskvy stejně přijeli. Nejsme tu proto, že bychom milovali Vladimira Putina. Jsme tu proto, že milujeme Spojené státy a chceme, aby zůstaly prosperující a svobodné.

Tuto cestu jsme si zaplatili sami, nevzali jsme si žádné peníze od žádné vlády ani skupiny, ani nevybíráme od lidí poplatky za to, že rozhovor uvidí, není za placenou bránou. Kdokoli se může podívat na celou věc, natočenou živě na pásek a nesestříhanou, na našich webových stránkách TuckerCarlson.com Elon Musk ke své velké cti slíbil, že tento rozhovor nepotlačí ani nezablokuje, jakmile ho zveřejníme na jeho platformě X, a my jsme mu za to vděční. Naproti tomu západní vlády se jistě budou snažit toto video cenzurovat na jiných, méně zásadních platformách, protože to je jejich práce. Bojí se informací, které nemohou kontrolovat, ale vy nemáte důvod se jich bát. Nenabádáme vás, abyste souhlasili s tím, co Putin v tomto rozhovoru možná řekne, ale vyzýváme vás, abyste se na něj podívali. Měli byste vědět co nejvíce a pak se jako svobodný občan, a ne otrok, můžete rozhodnout sami.

Díky.

Tucker Carlson, 06. 02. 2024 v hotelu Four Seasons, Moskva

Carlson se už dostal i na seznam lidí určených k likvidaci

A protože mluvit s Putinem je špatné, tak ukrajinská vojenská rozvědka GUR zařadila Tuckera Carslona na teroristický web Mírotvorec [5], na kterém GUR vede seznam nepřátel Ukrajiny jako osob určených k likvidaci. Na seznamu je sice veden již od loňského roku jako propagandista, ale nově teď v seznamu povýšil a dostal nový záznam jako komplic ruských válečných zločinců. Stránku Mírotvorec provozuje přímo GUR pod vedením Kyrylo Budanova, což potvrzují nezávisle na sobě zdroje jak ruských tajných služeb, tak i informace německé BND. Osoby jsou na seznam zařazovány ve spolupráci s americkým ministerstvem zahraničí a zejména po konzultacích s Pentagonem a americkou CIA. Web se tím ani netají a má kontaktní odkazy na Langley ve Virginii.

Tucker Carlson na seznamu Mírotvorce

Stránka Mírotvorec je podle bezpečnostních analytiků tzv. hate-spreading site, která ale není úplně neškodná, protože je inspirací pro osamělé vlky, většinou pro Banderovce a ukrajinské militanty, kteří se seznamem mohou inspirovat. Některé osoby na seznamu ale skutečně GUR nechala zlikvidovat, např. atentát na Darju Duginu přímo zorganizovala Budanova GUR. Darja byla na seznamu Mírotvorce, ale tzv. cíle určuje přímo GUR a nepotřebuje k tomu webovou stránku Mírotvorec. Každopádně se ukazuje, že západní imperialisté se nejvíce bojí svobodného slova, že někde zazní něco od někoho bez cenzury. Proto se nedivte, co pronesla šéfka Evropské komise před pár týdny, že největší hrozbou pro Evropu není migrace, ani válka na Ukrajině, ale dezinformace – rozuměj pro bruselský režim nepohodlné, pravdivé informace!

-VK-

Šéfredaktor AE News

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *