Trumpovy noty dorazily do Kyjeva i na Hradčany!

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

27.7.2024

Trumpovy noty dorazily do Kyjeva i na Hradčany! Zelenský po telefonátu s Trumpem dočista otočil a před vyjevenou delegací z Vatikánu tvrdil, že válka musí co nejdříve skončit, aby Ukrajina nepřicházela o lidi! A generál-prezident Petr Pavel začal vyprávět, jak se míru bez Ruska a Číny jako fakt nedá dosáhnout! Trumpizace Evropy v přímém a absurdním přenosu!

Psal jsem o tom už v předešlých týdnech, ale nyní se to děje úplně naplno a otevřeně, s plnou silu a parádou. Upozorňoval jsem v článcích, že postupně, jak bude nevyhnutelné zvolení Donalda Trumpa do Bílého domu, a to dokonce tak nevyhnutelné, že se ho Deep State pokusil 13. července oddělat podle tradic přímo na předvolebním mítinku v Pensylvánii, tak v tom okamžiku to začne.

Najednou ve světě a hlavně v Evropě probíhají procesy tzv. trumpizace, tedy zjevné změny postojů a narativů, které budou doslova jako z jiného světa. Zatímco dosud jsme dva a půl roku slyšeli o tom, že válka bude trvat tak dlouho, dokud se nedosáhne vítězství a vytlačení Ruské armády z Ukrajiny, tak nyní je najedou všechno jinak a politici začínají mluvit o potřebě ukončení války co nejrychleji a o potřebě jednání s Ruskem a s Čínou o míru.

celý článek si můžete přečíst ZDE: https://aeronet.news/trumpovy-noty-dorazily-do-kyjeva-i-na-hradcany-zelensky-po-telefonatu-s-trumpem-docista-otocil-a-pred-vyjevenou-delegaci-z-vatikanu-tvrdil-ze-valka-musi-co-nejdrive-skoncit/

pův. článek vyšel: 26.7.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

The last comment needs to be approved.
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *