Trump je prvním odsouzeným prezidentem USA a jeho uvěznění má vyvolat občanskou válku!

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

31.5.2024

Trump je prvním odsouzeným prezidentem USA a jeho uvěznění má vyvolat občanskou válku! Slovensko se mění na Sicílii a Bratislava na Palermo! Otec v luxusním SUV navedl 6-letého syna, aby si natáhl kuklu, vyklonil se z auta a namířil atrapu pistole na dům nového slovenského prezidenta! Mezitím strana slovenského ex-ministra obrany rozesílá do schránek Slovákům štvavý předvolební pamflet plný nenávisti proti SMERu, to neuvěříte!

V USA skončila soudní fraška s Donaldem Trumpem, který byl shledán vinným z falšování účetnictví a teoreticky může čelit ve 34 bodech obžaloby [1], ze kterých byl obviněn a usvědčen, až ke 136 letům za mřížemi a přestože je to nepravděpodobné, není to vyloučené, že půjde sedět na pár let, protože cílem globalistů, kteří za tímto cirkusem stojí, je rozpoutání povstání v USA mezi republikány a demokraty, tedy zažehnutí občanské války, což povede k rozvratu a rozpadu USA.

Tento proces je dozorovaný přímo Komisí 300 a uvěznění Trumpa, které by se mělo odehrát 11. července, kdy soudce vynese nad Trumpem rozsudek, má spustit v USA ústavní a posléze ozbrojenou krizi mezi republikánskými a demokratickými státy, protože Trump je vítězem republikánských primárek a 15 července, pouhé 4 dny po rozsudku, má být oficiálně na republikánském konventu slavnostně jmenován kandidátem republikánské strany na prezidenta do listopadových voleb. Uvrhnutí Trumpa do vězení o 4 dny dříve, případně i jenom do domácího vězení, což je na libovůli soudce, by znemožnilo účast Trumpa na volebním sjezdu, což by samozřejmě nezabránilo jeho nominaci do voleb.

celý článek si můžete přečíst ZDE: https://aeronet.news/trump-je-prvnim-odsouzenym-prezidentem-usa-a-jeho-uvezneni-ma-vyvolat-obcanskou-valku-slovensko-se-meni-na-sicilii-a-bratislava-na-palermo-otec-v-luxusnim-suv-navedl-6-leteho-syna/

článek vyšel: 31.5.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *