Transgenderismus „parazituje na lidských emocích“, říká odborník

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

20.8.2023

Alasdair Gunn, zástupce ředitele advokacie Genspect, varuje, že genderový průmysl „parazitoval“ na emocích lidí tím, že prosazuje transgenderovou agendu, včetně propagace tvrzení o riziku sebevraždy mezi lidmi, kteří se cítí jinak ohledně svého pohlaví.

rozhovoru s Janem Jekielkem v epizodě „American Thought Leaders“ ze 17. srpna pan Gunn naznačil, že i když se genderový průmysl prezentuje jako nějaká sociální skupina, je to čistě byznys využívající pocity lidí. „Říkají své malé zprávy o tom, že zachraňují trans životy, a dávají tam malá srdíčka, jednorožce a duhy.“ Chirurgové nejsou charitativní pracovníci, jsou placeni. Lidé, kteří drží akcie a akcie… nedělají to z dobroty svých srdcí. Toto je průmysl. A myslím si, že je to abnormální průmysl,“ řekl.

„Je to průmysl, kterému se podařilo zmanipulovat všemožné hluboce emocionální věci, aby si posloužilo tím, že zkrátilo promlčecí lhůty na absurdně krátkou délku, takže pokud budete po třech letech litovat své operace, v některých státech Spojených států, je příliš pozdě. Tři roky. Takže máš zbytek života s částí těla, kterou nechceš.“

„Takže to parazituje na emocích lidí.“

Pan Gunn’s Genspect je organizace, která se snaží rozšířit možnosti léčby dostupné pro lidi zpochybňující jejich pohlaví nad rámec pouhé „péče potvrzující pohlaví“.

Upozornil na sebevražedný úhel přechodové agendy. Někteří lidé tvrdí, že děti, které mají pocit, že patří k jinému pohlaví, ale nepřecházejí, mohou mít vyšší riziko sebevraždy.

Pan Gunn poukázal na to, že existuje „scénář“, který se používá k tomu, aby mladé lidi přivedl na cestu změny pohlaví. Mladí dostávají „scénář“ od svých přátel, tvrdil.

„Myslím, že nejlepší způsob, jak přemýšlet o tomto scénáři, je, je to jako kdyby vaše dítě našlo báseň, která rezonovala.“ Ten pocit je pravděpodobně skutečný. Informace v něm ale nejsou skutečné. Takže když říkají ‚Hrozí mi sebevražda‘, je to něco, co se naučili od svých přátel.“

„Teď o tom vlastně nemáme žádné důkazy.“ Je to velmi složitý a ožehavý problém, ale neexistují pro to žádné důkazy. Navzájem si říkají a věří tomu, že jim hrozí velké riziko sebevraždy, pokud nepřejdou.“

Pan Gunn poukázal na to, že zatímco některé studie ukazují, že sebevražednost je vyšší u některých mladých lidí, kteří zpochybňují své pohlaví, existují studie, které ukazují, že sebevražedné sklony jsou ještě vyšší u bisexuálů.

„Nebereme všechny bisexuály a neříkáme: ‚Správně, musíme vás rychle urychlit k lékaři‘,“ řekl. „To není nutně lékařský problém.“ A rozhodně to není důkaz tělesného problému, fyziologického problému.“

V prosinci nový průvodce léčbou vydaný Gender Exploratory Therapy Association (GETA), organizací profesionálů ze Spojených států a několika dalších zemí, nazval scénář „přechod nebo zemři“, který se používá k ospravedlnění transgenderové léčby nezletilých jako nepřesné. a „eticky sporné“.

„Děti ve věku 9–12 let se mohou svého budoucího práva na sexuální funkce a reprodukci zříkat dlouho předtím, než budou dostatečně zralé, aby pochopily důležitost těchto funkcí,“ varoval průvodce.

Manipulace s mládeží

Ve svém rozhovoru pan Gunn také zdůraznil , jak mohou být zranitelné děti manipulovány online lidmi, kteří neustále tvrdí, že by mohly být transgender.

Takto zranitelné děti mohou sdílet informace s lidmi, kteří je povzbuzují, aby se považovali za transgender, a zároveň trvají na tom, že „pochybnost je transfobní“.

Foto Epoch Times
Mladá dívka na každoročním New York City Pride March v New Yorku 25. června 2023. (Samira Bouaou/The Epoch Times)

„Velmi často se říká, že jediní lidé, kteří pochybují o tom, že jsou trans, jsou trans lidé, což, když o tom uvažujete, jako o kognitivní propasti. Protože jakmile si pomyslíte: ‚Správně, dobře, jsem trans‘, je to jako by se pod vámi ztratila půda a vy jste trans.“

Pan Gunn poukázal na přítomnost predátorů, kteří mohou používat zmatení genderové identity mezi dětmi, aby s nimi manipulovali.

„S touto genderovou identitou je velmi, velmi jasné, že existuje něco, co umožnilo dravým mužům být mnohem odvážnější. A využít tuto myšlenku, že „dobře, dospělí kolem vás nerozumí vaší genderové identitě, nechápou, že jste trans“. Dělám.'“

„A byla to katastrofa.“ A pro tyto mladé lidi obou pohlaví je to odvíjející se a rozvíjející se katastrofa. Protože zde nejsou žádné mantinely, neexistuje způsob, jak udržet dravé muže mimo.“

Když mluvil o „genderové dysforii“, pan Gunn řekl, že tento termín se používá pro širokou škálu situací, od mladých lidí, kteří se cítí odcizeni svému vlastnímu pohlaví, až po děti, které tento termín přijaly jednoduše proto, že chtějí být velcí na TikTok.

„Slyšíte mladé lidi, kteří používají tuto frázi dysforie, a řeknou věci jako: „Pohádal jsem se se svým přítelem a pak jsem byl opravdu dysforický.“ Ty ne, jsi smutný. Ale to je v pořádku, protože jsem smutný, když se hádám se svými přáteli. Jsem si jistý, že ano. Není to zdravotní stav.“

„Je tam obrovské množství patologií.“ Je to v naší kultuře. A je to také mezi těmito dětmi. Jsou téměř závislí na tom, aby na sobě našli věci, které jsou špatné, nebo možná ne špatné, ale jedinečné, což nikdo jiný nemůže pochopit, tímto docela tajným způsobem,“ řekl.

Ochrana nezletilých

Několik států podniká kroky na ochranu dětí před transgender procedurami. V červenci republikány kontrolovaný státní zákonodárný sbor v Louisianě zrušil guvernérovo veto na zákon „Stop Harming Our Kids Act“.

Návrh zákona zakazuje zdravotníkům nabízet nezletilým ve státě transgender procedury, jako je hormonální léčba, léky blokující pubertu a operace na změnu pohlaví.

Tento měsíc zákonodárný sbor Severní Karolíny pod vedením republikánů odhlasoval přepsání veta guvernéra státu k návrhu zákona č. 808, který rovněž zakazuje změnu pohlaví nezletilých.

Většina Američanů považuje změnu pohlaví za něco, co by mělo zůstat mimo dosah dětí. V červnovém průzkumu YouGov ( pdf ) 41 procent respondentů podpořilo zákaz „veškeré léčby přechodu mezi nezletilými a ukončení diskuse o genderové ideologii na všech veřejných školách“.

32 procent podpořilo ochranu práv trans-dospělých, ale zavádění „přísnějších předpisů o blokátorech puberty, přechodných operacích a účasti na sportu pro nezletilé transgender“.

Pouze 26 procent podpořilo radikálnější názor, že státy „by měly chránit všechny transgender mladé lidi poskytnutím přístupu k blokátorům puberty a přechodovým operacím, pokud si to přejí“.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *