Totální propad české ekonomiky a jsme nejhorší z celé EU. Fialu zajímá na prvním místě pouze Ukrajina

6.4.2023

Český podnikatel a komentátor Venda Rehák upozorňuje na nejnovější informace z EU: Už je to zkrátka oficiálně, jsme nejhorší v EU. 🥺 Statistika Eurostatu za poslední čtvrtletí roku 2022. Česká republika byla nejhorší v propadu ekonomiky ze všech zemí EU za poslední čtvrtletí minulého roku.  Česká republika je jedinou zemí v Evropské unii, která za poslední čtvrtletí minulého roku zvýšila svůj státní dluh. Takže vláda pana Fialy je úplně nejhorší z celé Evropské unie.
A to to vlastně ještě bylo relativně dobrý.  Teď zařadila Pětikoalice vyšší rychlost zadlužování se, a jedeme hlavně díky panu Stanjurovi už jen z kopce. 😕
Přece jen mám k tomu osobní poznámku.
Jak je možné, že tohle žádné maistreamové médium v České repulice vůbec nezvedlo ze židle a neřve ze všech sil, neptá se, co se to děje s naší zemí?!  Hlídací psi demokracie? Houbelec, lokajové a pohunkové, kteří drží neschopné lidi stále u vesla. Kdyby realitu a tato fakta, které zveřejnil Eurostat zveřejnili např. v České televizi, asi by se lidé začali ptát, proč nám pětikoalice ničí hospodářství a budoucnost.
TOHLE jsme při rozhodování se o vstupu do EU nechtěli. 😟
Společnost, kde má člověk nažízeno čím má topit, čím jezdit a co má jíst. Instituce, která rozhoduje co je ekologické, přínosné a udržitelné, a co již není. Organizace, nebo skupina států, které dostaly shůry jasně vymezeno koho má občan milovat a koho nenávidět. Úředníci bez znalosti reality a faktů ovlivňující život každého z nás.
V utopickém sci-fi románu 1984 od Orvela bylo trestné i nevhodné myšlení. Jenže co to je politická korektnost, co to je „napravení odchylného názoru“, co je to boj proti dezinformacím?
Jedinci prakticky byla sebrána možnost: ROZHODNOUT SE sám. Lidé jsou svázáni předpisy a nařízeními.
Smíš nebo nesmíš, nic jiného.
Nechci anarchii, nechci bezvládí, ale také nechci stát, který nefunguje jak má.
U nás v České republice se vybírají od daňových poplatníků v souhrnu jedny z nejvyšších daní na světě. Jen se nebojte a spočítejte si všechny odvody a platby, všechny daně a poplatky, které odevzdáte.
Máte pocit, že se máme díky tomu nejlépe na světe?

Send us mail

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *