29.7.2024

Total Control: Evropská unie chce nejpozději do 2 let vytvořit celoevropskou databázi movitých a nemovitých majetků všech občanů členských zemí unie! Podle informací má být Registr majetku EU základním pilířem pro zavedení tzv. evropských daní, ze kterých má být financován nejen provoz byro-aparátu Evropské unie, ale i chystaná Evropská armáda a rovněž rekonstrukce a obnova Ukrajiny!

A je to tady, dámy a pánové. Právě v době dovolených, kdy lidé jsou u moře a nevěnují pozornost politice a politickým událostem, se dostala na povrch další neuvěřitelná informace z dílen evropského unijního aparátu. Německý server Focus totiž upozornil [1] na chystanou směrnici Evropské unie, která vytvoří tzv. Registr majetku EU, který by obsahoval všechny vyjmenované movité a nemovité majetky všech občanů 27 zemí Evropské unie. Pokud vše půjde hladce a jednotlivé země EU na úrovni svých parlamentů s tím budou souhlasit, potom by Registr majetku EU mohl začít fungovat již do 2 let. Obligátně se uvádí, že opatření má zabraňovat legalizaci výnosů z trestné činnosti a financování terorismu. Jenže, jde úplně o něco jiného.

celý článek si můžete přečíst ZDE: https://aeronet.news/total-control-evropska-unie-chce-nejpozdeji-do-2-let-vytvorit-celoevropskou-databazi-movitych-a-nemovitych-majetku-vsech-obcanu-clenskych-zemi-unie-podle-informaci-ma-byt-registr-majetku-eu/

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

pův. článek vyšel: 23.7.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

The last comment needs to be approved.
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *