Také v Evropě se již objevil návrh zákona na kompostování lidských ostatků

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

10.2.2023

Jak již víte, tak některé pokrokové státy USA již mají uzákoněno kompostování lidských těl. zatím jde samozřejmě pouze o dobrovolný proces, ale nikdo neví, kdy se dobrovolnost změní v povinnost.

Jde samozřejmě o součást klimaalarmistické politiky, která se nyní dostává nejen v EU, ale stále více i v Bidenových USA do popředí.

Kompostování těl zesnulých konkrétně probíhá takto:

Mrtvola je umístěna do vhodné nádoby z kovu, plastu nebo dřeva, která je naplněna organickými látkami, jako jsou dřevní štěpky, sláma, vojtěška, piliny nebo luční rostliny. Pak začíná proces rozkladu, který lze také pozorovat při kompostování v zahradě. Nádoba je větrána, což je důležité pro mikroby. Teplota generovaná během rozpadu může být řízena a zvyšována. Ve vnitřních zařízeních zůstává mrtvola v nádobě po dobu 1-2 měsíců. U venkovních zařízení to může trvat několik měsíců. Ve speciálním „rotačním“ procesu se rozkládají také kosti. To, co zůstává, je „eko-hnojivo“, které je předáno rodině k dalšímu použití.

Bylo celkem jasné, že z pokrokových (tedy Demokraty vedených) států USA se tento způsob pohřbívání začne dřív či později uplatňovat i v Evropě.

Po vzoru USA se tak nyní bude tento návrh zákona projednávat také ve francouzském Parlamentu. V návrhu zákona se nutnost jeho přijetí zdůvodňuje – jak jinak – nutností boje proti (jinak zcela neškodnému a pro rostliny životně důležitému) CO2.

Podle návrhu údajně pohřbené tělo či tělo, které podstoupí kremaci, vyprodukuje příliš mnoho CO2, takže Francie by se bez těchto změn v pohřebnictví nemohla stát uhlíkově neutrální.

Zatím není zcela jasné, jak se k návrhu staví některé strany, ale lze předpokládat, že jak Macronova frakce tak frakce levicová návrh schválí. O Macronově souhlasu nemluvě.

Zde je třeba zdůraznit fakt, že Francie patří spolu s Německem k hegemonům EU. Je tedy jen otázkou času, než se tento návrh dostane na půdu EP, kde se nejspíš odhlasuje jako zákon, který by měly postupně přijmout všechny členské země.

Tento typ pohřbívání je samozřejmě čistě dobrovolný a nepředpokládá se, že by ihned vyvolal masový zájem. Jenže jakmile se zákon zavede po celé EU, pak bude jen malý krůček k tomu, aby bylo takové kompostování zavedeno jako povinné.

Nakonec je možné, že si  i tak budou moci lidé ještě před smrtí zvolit způsob, jak se má s jejich tělem naložit. Pořád je totiž někde v záloze stále častěji – avšak zatím velmi opatrně – podstrkovaný kanibalismus.

Jakmile bude i tato „likvidace ostatků“ zavedena jako norma, nic nebude bránit jejímu uzákonění. Pak budete mít na výběr mezi tím být zkompostováni nebo zkonzumováni…

Dočetli jste jeden z našich článků? Nezapomínejte, prosíme, na dobrovolný příspěvek, které je příspěvkem k další nezávislosti a na fungování ! Volného blogu a také investicí do jeho budoucnosti. Více o financování zdola se dozvíte ZDE:  https://volnyblog.news/podporit-provoz-volny-blog-cz/

článek vyšel: 8.2.2023

zdroj: https://necenzurovanapravda.cz/2023/02/take-v-evrope-se-jiz-objevil-navrh-zakona-na-kompostovani-lidskych-ostatku/?fbclid=IwAR3epFXvdTbAd5YckRHdqxcFYgomJa1Al8h8RmAmTzRw9hzNkMwI7vgXKt4

všechny důležité informace najdete tady: https://volnyblog.news

1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Send us mail