Tak blízko jaderné válce jsme ještě nebyli! Riziko nikdy nebylo větší za celý můj život!

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

4.6.2024

Tak blízko jaderné válce jsme ještě nebyli! Riziko nikdy nebylo větší za celý můj život! Americký senátor v reakci na informace, že Ukrajinci americkými raketami HIMARS právě Rusům zničili u Belgorodu PVO systém S-400 chránící město před ukrajinským terorem! Náměstek ruského ministra zahraničí prohlásil, že USA se přiblížily k „fatálnímu“ přehmatu!

Ukrajinská armáda již zřejmě o víkendu zničila Ruské armádě za pomoci amerických raket HIMARS nejnovější PVO systém S-400 rozmístěný u Belgorodu na ochranu města před ukrajinskými teroristickými údery mířenými na civilní cíle. V reakci na událost vystoupil [1] v ruských médiích náměstek ministra zahraničí Sergej Rjabkov, který prohlásil, že USA se přiblížily “fatálnímu” přehmatu.

Reakce Ruska na to, co dělají “klienti” Washingtonu na Ukrajině, může být “asymetrická” a silnější, než se očekávalo, varoval vysoký diplomat. Náměstek ministra zahraničí Sergej Rjabkov varoval, že Spojené státy jsou blízko “fatálnímu” přehmatu ve svých pokusech o řešení konfliktu s Ruskem a na Ukrajině. Vysoce postavený diplomat se v pondělí vyjádřil k údajnému rozhodnutí USA umožnit Kyjevu použít americké zbraně mimo území, které Washington považuje za ukrajinské.

celý článek si můžete přečíst ZDE: https://aeronet.news/tak-blizko-jaderne-valce-jsme-jeste-nebyli-riziko-nikdy-nebylo-vetsi-za-cely-muj-zivot-americky-senator-v-reakci-na-informace-ze-ukrajinci-americkymi-raketami-himars-prave-rusum-znicili-u-belgorodu/

článek vyšel: 3.6.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *