Studie ukazuje drastický 1 236% nárůst úmrtí po očkování proti Covidu

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

1.6.2024

Jedna ze Studií Petera McCullougha, které byl spoluautorem , zveřejněná v pondělí, ukazuje, že počet úmrtí v King County ve Washingtonu se mezi lety 2020 a 2023 zvýšil o 1236 procent. Okres má vysokou proočkovanost; 98 procent obyvatel má do roku 2023 alespoň jedno očkování proti Covid.

„Naše analýza ukazuje, že celkový počet srdečních zástav se v letech 2020 až 2023 v King County, WA, zvýší o 25,7 procenta a úmrtnost na zástavu srdce o 25,4 procenta. Počet dalších úmrtí v důsledku kardiopulmonální zástavy se od roku 2020 do roku 2023 zvýšil odhadem o 1 236 %, z 11 dalších úmrtí (95% CI: -12,34) v roce 2020 na 147 dalších úmrtí (95% CI: 123 170) v „roku 2023“. kvadratický nárůst nadměrného počtu úmrtí na zástavu srdce a plic byl pozorován s vyšší proočkovaností proti COVID-19,“ uvádí studie v části „Výsledky“.

K zobecnění výsledků King County na celkovou populaci USA výzkumníci také použili data ze zpráv Emergency Medical Services (EMS), amerického úřadu pro sčítání lidu a Tennessean COVID-19 Vaccine Tracker.

Model nadměrné úmrtnosti King County byl použit k výpočtu ročních odhadů nadměrné úmrtnosti na zástavu srdce ve Spojených státech,“ uvádí část studie „Metody“.

Aplikace našeho modelu založeného na těchto datech na celé Spojené státy vedlo v letech 2021–2023 ke 49 240 smrtelným srdečním zástavám,“ uvádí se v části „Výsledky“ studie.

Nakonec vědci výsledky okomentovali a zdokumentovali, proč je zvýšená úmrtnost způsobena očkováním proti COVID.

„Biologická věrohodnost úmrtí z akutních srdečních a plicních příčin po očkování proti COVID-19 byla prokázána již dříve a je znepokojivá ve světle těchto pozorování v reálném světě. Je naléhavě zapotřebí dalšího výzkumu, aby se zjistilo, zda jsou podobné trendy pozorovány i v jiných regionech, se zaměřením na snížení rizika nežádoucích příhod a zlepšení přežití prostřednictvím resuscitace,“ uvádí studie v části „Závěry“.

Je známo, že opakované očkování proti Covid-19 může mít vážné vedlejší účinky. Patří mezi ně zvýšená úmrtnost, rostoucí míra infekcí, agresivní rakoviny, neplodnost, potraty, paralýza, autoimunitní onemocnění štítné žlázy, silné bolesti hlavy a záchvaty. Obsahují také vysokou koncentraci nečistot DNA, které mohou mít mutagenní účinky a trvale změnit DNA očkované osoby a jejího potomstva.

CDC doporučuje očkování proti Covid-19 pro všechny Američany, včetně dodatečné dávky pro malé děti. Kanada doporučuje další očkování proti Covid-19 těhotným ženám, domorodým populacím, „rasově znevýhodněným“ a „těm, kteří potřebují spravedlnost“.

článek vyšel: 29.5.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *