Studie: Covid-19 a takzvané Covid očkování mohou způsobit falešně pozitivní HIV testy

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

2.1.2024

Opakovaně se potvrdily případy falešně pozitivních testů HIV způsobených infekcí SARS-CoV-2 a také experimentálními vakcínami proti Covidu. Měli indičtí vědci pravdu již v roce 2020, když si mysleli, že objevili vložení HIV do koronaviru? Jaká spojení vlastně existují?

Již v roce 2020 indičtí vědci tvrdili, že SARS-CoV-2 obsahuje genetický materiál z viru HIV. To však bylo rychle napadeno takzvanými „ověřovateli faktů.“

Zároveň jejich zjištění podpořilo obvinění, že virus byl vytvořen v laboratořích jako biologická zbraň. Celá kontroverze vedla k tomu, že článek publikovaný bioRxiv byl autory stažen. Existují však důkazy ukazující na určitou souvislost mezi Covid-19 (nebo experimentálními vakcínami Covid) a HIV.

Již v roce 2022 studie, které si veřejnost sotva všimla, hlásila falešně pozitivní testy HIV, které se mohou vyskytnout u příjemců takzvané vakcíny proti Covidu. Ty byly primárně identifikovány s prací prováděnou v Austrálii na vakcíně Covid, o níž informovala i BBC. Říká:

„Náš tým se dozvěděl o možnosti falešně pozitivních testů na HIV (týká se to všech kromě HIV-PCR) u lidí očkovaných proti Sars-CoV-2, když se laboratorní technik pokusil o sebevraždu.

Důvod: Pět měsíců po jeho druhém očkování proti Sars-CoV-2 (které bylo vždy negativní na nukleokapsidové protilátky Sars-CoV-2), jeho testy na protilátky proti HIV a obvyklé potvrzující testy HIV vykázaly pozitivní výsledky. 

Pouze vícenásobné kontroly pomocí PCR v různých kompetenčních centrech ukázaly, že lidský virus HIV (všechny subtypy HIV)  není u tohoto pacienta detekovatelný. Poté, co se takové případy začaly v naší mezinárodní síti objevovat častěji, požádali jsme o dokumentaci a hlášení.

Výsledek: Zdá se, že existuje skutečný účinek, i když malého rozsahu. Pokud však jde o HIV a jeho související důsledky, stojí za to se blíže podívat na každý jednotlivý případ.“

Nebyla to však jediná studie, která našla spojení mezi falešně pozitivními testy na HIV a očkováním proti Covidu nebo Covidem. V srpnu 2023 proběhla ve Spojených státech další studie, která zjistila významně zvýšený počet falešně pozitivních výsledků testů na HIV u lidí, kteří dříve byli buď nakaženi SARS-CoV-2 a/nebo očkováni proti Covidu.

Další studie zjistila falešně pozitivní výsledky testů na HIV u pacientů s Covidem.

To vyvolává otázky. Měli indičtí vědci pravdu a museli svou studii stáhnout jednoduše kvůli vnějšímu tlaku, i když mohli mít pravdu? 

Jaká jsou spojení mezi genetickým materiálem dvou skutečně velmi odlišných virů? Kolik lidí podstoupilo v posledních letech falešně pozitivní test na HIV a stále věří, že ho mají?

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *