Steve Kirsch učinil šokující zjištění: Google AI odpověděl pravdu na otázku, jak jsou bezpečné tzv. „Covid vakcíny“

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

21.8.2024

Dr. Steve Kirsch se rozhodl, že se Google AI zeptá na v podstatě silně cenzurovaná témata. Dalo by se očekávat, že umělá inteligence od firmy, která stojí za zásadní cenzurou internetu, bude odpovídat podle nějakých předem daných not. Nicméně šokovaný Steve Kirsch zjistil, že mu Google AI odpovídá pravdivě.

Nevím, zda to bylo tím, že uměl otázku správně položit (pak se prý z AI skutečně dá dostat odpověď zcela „očištěná“ od ideologie), ale odpověď, kterou dostal, ho musela nesmírně šokovat.

A i následné odpovědi související s tématem byly velmi zajímavé.

Vzhledem k tomu, že se Steve Kirsch ptal i na jiné otázky, takže původní článek je velmi dlouhý, rozdělím jej na dvě části. Dnes se podíváme na takzvané „Covid vakcíny,“ jak je vidí AI.

Část, ve které se věnoval americkému vakcinačnímu schématu všeobecně, ponechám na jiný článek, který zveřejním později.

Na samém konci chtěl ještě Kirsch vědět, zda má pravdu on nebo hlavní americký propagandista takzvaných „vakcín“ Peter Hotez. Tuto dlouhou pasáž poněkud zkrátím, neboť tím podstatným je, že AI dává za pravdu Kirschovi.

celý článek si můžete přečíst ZDE: https://necenzurovanapravda.cz/2024/08/steve-kirsch-ucinil-sikujici-zjisteni-google-ai-odpovedel-pravdu-na-otazku-jak-jsou-bezpecne-tzv-covid-vakciny/

pův. článek vyšel: 19.8.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *