Otcem Adolfa Hitlera byl Alois Schicklgruber, nemanželské dítě Marie Schicklgruberové, který si změnil jméno na Hitler, aby zakryl skutečnost, že je nemanželským dítětem.

Mnoho historiků tvrdí, že Maria byla oplodněna Baronem Rothschildem, když pro něj pracovala. Rothschildové jsou známí tím, že plodí tisíce nemanželských dětí pod různými jmény, aby sloužili rodinné agendě.

A ve skutečnosti se nejmenují Rothschildové. Na konci osmnáctého století byl Mayer Amschel Bauer soukromým bankéřem Černé šlechty v Hesensku a těsně před rozšířením rodinného podniku změnil příjmení. Rothschild znamená „Rudý štít“, což bylo logo jejich společnosti. Šesticípá hvězda, která se stala známou jako Davidova hvězda není židovským symbolem, byla zavedena Rothschildy, kteří později financovali sionisty. V roce 1948 Rothschildův vliv přiměl stát Izrael přijmout hexagram jako svůj národní symbol.

Na konci 19. století založil Cecil Rhodes tajnou společnost, aby zachoval expanzi britského impéria. V letech 1920 až 1938 se zaměřovala především na udržení rovnováhy sil v Evropě tím, že vybudovala Německo a postavila je proti Francii a Rusku. Diskutovali o vytvoření situace, která by Německo donutila zahájit druhou světovou válku. Během této doby vedly reparace z Versailleské smlouvy k hyperinflaci v Německu. A v roce 1930, kdy se mezinárodní bankovní systém hroutil, byl přijat Youngův plán, který vyžadoval, aby Německo platilo asi dvě miliardy říšských marek ročně splatné do roku 1988. Tento program byl financován JP Morgan, veden zakladatelem RCA a řízen členy Milnerovy skupiny. Zničilo to německou ekonomiku.
V roce 1933 si Hitler zajistil financování od Bank of England, která byla řízena bankovní dynastií Rothschildů. Tuto dohodu zprostředkovali John Foster Dulles a Allen Dulles, kteří později stáli v čele CIA. S počátečním financováním od Rothschildovy Bank of England Německo napadlo Polsko a obdrželo další financování od Brown Brothers Harriman rodiny Bushů. Němci byli poháněni Standard Oil a podporováni společnostmi Ford, General Electric, DuPont a IBM, které z války velmi profitovaly. Druhá světová válka dosáhla deklarovaných cílů Milnerovy skupiny, učinila banky a jejich kumpány ještě bohatšími a přímo vedla k vytvoření Organizace spojených národů a Izraele.
Theodor Herzl, zakladatel sionistického hnutí, nebyl náboženský Žid. Oficiálně byl ateista, ale pravděpodobnější je, že byl okultistickým agentem Rothschildů. Nebyl fanouškem Židů. Podle svých vlastních slov sympatizoval s protižidovskými náladami. Jeho původním plánem bylo, aby všichni konvertovali ke katolicismu. A když se to nepodařilo, rozhodl se, že by měli být z Evropy vyhnáni. V roce 1933 byla uzavřena Haavarská dohoda, neboli „dohoda o transferu“ mezi nacistickým Německem a sionisty, podle níž měli být němečtí Židé posláni do Palestiny. Nesionističtí Židé nechtěli odejít, a tak je nacisté motivovali perzekucí.
V roce 1917 britská vláda oznámila svou podporu zřízení „národního domova pro židovský lid“ v Palestině, známého jako Balfourova deklarace, a převzala kontrolu nad územím. Po druhé světové válce, kdy byla propaganda holocaustu použita jako katalyzátor, byla tato země darována sionistům od Britů a oficiálně byl vytvořen stát Izrael. V letech 1947 až 1949 sionisté vyvraždili místní obyvatele, zničili stovky vesnic a vyhnali více než sedm set tisíc Palestinců. Divoká invaze se slavila vždy 15. května a byla známá jako Den Nakby. Předtím, než sionismus vytvořil stát Izrael, neměli Židé společný jazyk ani národnost a nebyli považováni za rasu.
Historické záznamy nám říkají, že Chazaři byli známí tím, že rozpoutávali války podvodem. A asi před sedmi sty lety všichni konvertovali k judaismu. Jsou to aškenázští Židé, kteří se později stali sionisty a pronásledovali sefardské Židy v Palestině. Neřídí se učením Tóry, ale Talmudem, starobylým učením, které lze označit za protikřesťanské nebo satanské. Motto izraelského Mossadu „Cestou podvodu povedeš válku“ skutečně shrnuje povahu sionismu, který zahrnuje evangelikální křesťany a některé sekty islámu. Vzhledem k tomu, že osmdesát procent světa je nábožensky založených, je náboženství nejsnazším způsobem, jak zažehnout válku. Což je to, co centrální banky vždy chtějí.

  • List Item 1
    € 100,-
  • List Item 2
    € 200,-
  • List Item 3
    € 300,-