Spáchání atentátu se stává i v lepších rodinách!

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

24.5.2024

Spáchání atentátu se stává i v lepších rodinách! Bývalý slovenský velvyslanec v USA, ex-ministr zahraničí a člen Trilaterální komise kritizoval únik videa z chodby policejní služebny, útočníka přirovnal k bezprizornímu chudákovi, který kradl v supermarketu! Atentát na Fica mohl být organizovaný a někdo smazal Cintulovu komunikaci na Facebooku! Slovenský ministr vnitra potvrdil informaci Aeronetu o slepé ženě na místě atentátu!

Rozštěpení slovenské společnosti na Slovensku se nejen nezastavilo, ale podle posledních informací se mohutně prohlubuje, a to nejen kvůli tomu, že návrh Zuzany Čaputové a Petera Pellegriniho na svolání tzv. kulatého stolu zástupců všech politických stran na Slovensku na uklidnění situace se nakonec asi konat nebude, protože ideově-politické rozdělení na Slovensku a hradby animozity jsou obrovské.

Jsou tak obrovské, že atentát na Roberta Fica se ukazuje nikoliv jako apel a nástroj na uklidnění politického boje, ale právě naopak jako mohutný katalyzátor, který nenávist a rozkol ještě více prohloubil. Potvrzuje to autentické video z předvolebního mítinku slovenské mimoparlamentní strany Demokrati, v jejímž čele je bývalý slovenský ministr obrany Jaroslav Naď, současný poradce české ministryně obrany Jany Černochové.

celý článek si můžete přečíst ZDE: https://aeronet.news/spachani-atentatu-se-stava-i-v-lepsich-rodinach-byvaly-slovensky-velvyslanec-v-usa-ex-ministr-zahranici-a-clen-trilateralni-komise-kritizoval-unik-videa-z-chodby-policejni-sluzebny/

článek vyšel: 19.5.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

The last comment needs to be approved.
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *