Šokující video z meteorologického radaru!

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

7.10.2024

Šokující video z meteorologického radaru! Česká republika se stala obětí neuvěřitelné meteorologické anomálie, která připomíná účinky zařízení HAARP! Podařilo se nám sestavit snímky z radaru od pátečního rána a odborníci kroutí hlavou a říkají, že tohle není normální přírodní úkaz! Dešťové systémy se tvoří před vstupem do českého kráteru, nad kterým vyprší, ale potom se začínají rozpadat při opuštění území republiky!

Je to naprosto neuvěřitelné a pamětníci něco takového nepamatují. Nad územím českého kráteru, tedy geologického útvaru tzv. česko-moravské kotliny, který podle geologů vznikl před cca. 2 miliardami let po dopadu meteoritu, se již od pátku točí a neustále jako v pasti drží srážkový systém, který má naprosto neuvěřitelnou charakteristiku, ze které jde doslova mráz po zádech.

Na Českou republikou se pořád dokola točí dešťové systémy, které doslova utápí český kráter v obrovských dešťových přívalech. Nemá to však charakter přirozeného jevu, ale něčeho, co připomíná jakoby řízenou činnost dešťových systémů, protože to, co zachycuje video z radaru níže, z toho jde doslova mráz po zádech. Doslova to vypadá, že déšť vzniká na Českou republikou jakoby úmyslně, schválně, ohraničeně, prostě prvoplánově, anebo diplomaticky řečeno – ne zrovna přirozeně.

celý článek si můžete přečíst ZDE: https://aeronet.news/sokujici-video-z-meteorologickeho-radaru-ceska-republika-se-stala-obeti-neuveritelne-meteorologicke-anomalie-ktera-pripomina-ucinky-zarizeni-haarp-podarilo-se-nam-sestavit-snimky-z-radaru/

pův. článek vyšel: 14.9.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *