Slovenský premiér Robert Fico vystoupil přesně 21 dní po atentátu s projevem, který se stal manifestem obvinění kolektivního Západu ze zločinů proti svobodě a národním suverenitám!

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

8.6.2024

Slovenský premiér Robert Fico vystoupil přesně 21 dní po atentátu s projevem, který se stal manifestem obvinění kolektivního Západu ze zločinů proti svobodě a národním suverenitám! Proti střelci necítí žádnou zlobu, protože viníkem útoku je zfašizovaná slovenská opozice, mediální lobby George Sorose a Evropská unie umlčující jiné názory! Slovenský “RoboTerminátor” se vrátil!

Slovenský premiér Robert Fico splnil přání nejen naší redakce, milionů fanoušků na Slovensku a v Česku, ale i na celém světě, protože poprvé po 21 dnech, kdy na něj byl spáchán v Handlové na Slovensku atentát Jurajem Cintulou, příznivcem opozičního Progresivního Slovenska, totiž vystoupil ve videu [1] s projevem v předvečer zahájení evropských voleb. V úvodu projevu prohlásil, že necítí vůči střelci žádnou zášť, ale pokud někdo čekal předvolební projev a agitaci, tak se opravdu mýlil.

Robert Fico totiž na mně působil jako filmový hrdina z Hollywoodu, nadčasový Terminátor, který se vrátil, přesně tak, jak slíbil, protože Terminátora nejde zastavit, nejde ho ani zastřelit. Prostě Terminátora můžete jen zpomalit, můžete ho poškodit, ale nakonec se stejně vrátí. Robert Fico je proto už na sociálních sítích označován za RoboTerminátora, což je spojení Ficova zkráceného křestního jména a Terminátora. Přežít 5 výstřelů a po 3 týdnech pronést na kameru vlastní úderný manifest, je nadlidský výkon.

celý článek si můžete přečíst ZDE: https://aeronet.news/slovensky-premier-robert-fico-vystoupil-presne-21-dni-po-atentatu-s-projevem-ktery-se-stal-manifestem-obvineni-kolektivniho-zapadu-ze-zlocinu-proti-svobode-a-narodnim-suverenitam/

článek vyšel: 5.6.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *