Skandál s ropou! Američané zařídili v Kyjevě blokádu ropy od Lukoilu pro maďarský MOL v odvetě za návštěvu Viktora Orbána v Moskvě!

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

23.7.2024

Skandál s ropou! Američané zařídili v Kyjevě blokádu ropy od Lukoilu pro maďarský MOL v odvetě za návštěvu Viktora Orbána v Moskvě! Podle našeho zdroje za blokádou stojí i “přímluva” někoho z Evropské rady z Bruselu! Útok proti maďarskému MOLu zasáhne i Slovensko, protože Slovnaft přijde o 40% ropy! Tak tohle má Slovensko za to, že posílá Ukrajině elektřinu a zbrojovky dokonce i zbraně!

Koncem minulého týdne otřásl slovenskými a maďarskými médii skandál o tom, že Kyjev provedl de facto nepřátelský akt na pokraji vyhlášení války Maďarsku a potažmo i Slovensku. Ukrajinská vláda totiž naprosto neočekávaně zařadila na sankční seznam ruskou společnost Lukoil, která přes území Ukrajiny dodává do Maďarska a na Slovensko těžkou ruskou ropu, kterou zpracovávají maďarské rafinérie a rovněž slovenský Slovnaft.

Zastavením dodávek ropy od Lukoilu tak přišel maďarský MOL, který je majitelem Slovnaftu, rovných 40% veškeré ropy a všichni se mediálně tváří, že prý jde o nedorozumění, o nějaký omyl, a že prý se ta situace řeší. Ne, nešlo o omyl, ale o brutální odvetu amerického ministerstva zahraničí proti maďarskému koncernu MOL v odvetě za návštěvu Viktora Orbána v Moskvě a posléze dokonce i v Pekingu. Po atentátu na Roberta Fica a po pokusu o atentát na Donalda Trumpa jde o další úder Deep State proti politikům a zemím odporujícím válce na Ukrajině.

celý článek si můžete přečíst ZDE: https://aeronet.news/skandal-s-ropou-americane-zaridili-v-kyjeve-blokadu-ropy-od-lukoilu-pro-madarsky-mol-v-odvete-za-navstevu-viktora-orbana-v-moskve-podle-naseho-zdroje-za-blokadou-stoji-i-primluva-nekoho-z-eu/

pův. článek vyšel: 22.7.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *