Selidovo padlo a ruská vojska jsou 2 km od Kupjansku!

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

27.10.2024

Selidovo padlo a ruská vojska jsou 2 km od Kupjansku! Zelenský vystoupil s prohlášením, že Ukrajina bude bojovat proti Severní Koreji a již v pondělí se má v Kurské oblasti objevit 5 000 vojáků KLDR! Vojáci AFU dostali instrukční manuály s překlady z/do korejštiny! A žoldáci už budou moci velet AFU!

Ukrajinské frontové linie na Donbasu už nekladou Ruské armádě prakticky žádný odpor. Ruská armáda o víkendu dobyla město Selidovo ve směru na Pokrovsk a v Charkovské oblasti se povedl Rusům průlom obrannými liniemi a Rusové jsou podle informací z nedělního rána přibližně 2 km od Kupjansku, což je klíčové regionální a správní město ve východní Charkovské oblasti. Evropská a západní média o pádu Selidova opět neinformují, všude vládne hluboké mlčení, protože je jasné, že Ukrajina nezadržitelně tuto válku prohrává a přichází o další a další města a území. A to není pro Ukrajinu to nejhorší.

celý článek si můžete přečíst ZDE: https://aeronet.news/selidovo-padlo-a-ruska-vojska-jsou-2-km-od-kupjansku-zelensky-vystoupil-s-prohlasenim-ze-ukrajina-bude-bojovat-proti-severni-koreji-a-jiz-v-pondeli-se-ma-v-kurske-oblasti-objevit-5-000-vojaku-kldr/

pův. článek vyšel: 27.10.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *