Šéf BlackRock na akci Klause Schwaba prohlásil, že v rozvinutých zemích, ve kterých klesá porodnost, se budou lidé snadněji nahrazovat stroji a povede to dokonce k vyšší produktivitě!

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

13.5.2024

Šéf BlackRock na akci Klause Schwaba prohlásil, že v rozvinutých zemích, ve kterých klesá porodnost, se budou lidé snadněji nahrazovat stroji a povede to dokonce k vyšší produktivitě! Země s vyšší porodností se musí “převychovat” pomocí vzdělání k tomu, aby neměly děti a více se přiblížily k “rozvinutým” západním zemím! Larry Fink odhalil plán Satanovy synagogy na depopulaci – Čím méně lidí, tím více strojů!

Na sociální sítě uniklo video z panelové konference Světového ekonomického fóra, která se konala v dubnu v Rijádu v Saúdské Arábii pod názvem “Special Meeting on Global Collaboration, Growth and Energy Development” [1] a hlavním terčem pozornosti se stal generální ředitel amerického investičního domu BlackRock Larry Fink. Jeho kámoš Klaus Schwab uspořádal setkání u šejků a samozřejmě si pozval velké kluky, se kterými rád mluví.

Šéf mamutího investičního žraloka Larry Fink se totiž rozpovídal o tom, že negativní ekonomický růst v rozvinutých zemích kolektivního Západu vlastně ve skutečnosti není vůbec na škodu, protože se ukazuje, že v zemích, kde klesá porodnost, se neuvěřitelně rozvíjejí prvky automatizace, robotizace, umělé inteligence a autonomních systémů, kdy stroje nahrazují lidskou práci. A právě díky tomu, že v dané zemi klesá porodnost, tak díky tomu se místní lidé nebouří proti tomu, když stroje nahrazují lidskou práci.

celý článek si můžete přečíst ZDE

článek vyšel: 3.5.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *