Ruský velvyslanec v Radě bezpečnosti OSN varoval západní velmoci, že pokud začnou na ruské vnitrozemí padat západní rakety, bude NATO ve válce s Ruskem!

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

14.9.2024

Ruský velvyslanec v Radě bezpečnosti OSN varoval západní velmoci, že pokud začnou na ruské vnitrozemí padat západní rakety, bude NATO ve válce s Ruskem! Vasilij Nebenzja naznačil, že Rusko by v takovém případě v odvetě udeřilo na země NATO a nikoliv na Ukrajinu! Podle Kremlu povolení už vydala Velká Británie i USA! Tajně!

Rusko podle všeho dosáhlo bodu tzv. mezního zenitu, z něhož už není možné dál ustoupit a Vladimir Putin ve čtvrtek varoval [1], že pokud začnou na Rusko dopadat západní rakety, bude to znamenat otevřenou válku NATO s Ruskem. Toto konstatování v pátek zopakoval v Radě bezpečnosti OSN Vasilij Nebenzja, ruský velvyslanec v OSN.

Ten ale pronesl navíc děsivou poznámku, že západ již se nebude moci vymluvit ze zodpovědnosti a svalit vinu na Kyjev. Nebenzja v další části projevu celou poznámku rozvedl s tím, že Rusko by na takový úder raketami již neopovědělo odvetou proti Ukrajině. Neřekl proti komu by Rusko odvetu provedlo, ale to ani nemusel říkat, vyplynulo to z kontextu. Nepřímo tím byl řečeno, že odveta by směřovala přímo na země NATO, na velitelská a řídící centra. V takovém okamžiku bychom stáli na počátku vypuknutí III. sv. války.

celý článek si můžete přečíst ZDE: https://aeronet.news/rusky-velvyslanec-v-rade-bezpecnosti-osn-varoval-zapadni-velmoci-ze-pokud-zacnou-na-ruske-vnitrozemi-padat-zapadni-rakety-bude-nato-ve-valce-s-ruskem/

pův. článek vyšel: 13.9.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *