Robert Fico je terminátor!

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

31.5.2024

Robert Fico je terminátor! Pouhých 15 dní po atentátu byl přemístěn do domácího ošetřování a v Bruselu i v Praze je z toho panika! Cintula se pokusil o sebevraždu? Proč Fialova pětikoalice minulý týden skandálně zabránila přijetí usnesení sněmovny odsuzující atentát na Fica? Protože Fico je spolu s Orbánem blokačním tandemem před rozpoutáním války v Evropě!

Předseda české SPD Tomio Okamura na sociálních sítích odpálil naprostou bombu, když přímo ve sněmovně odhalil a zveřejnil, k čemu došlo minulý týden. Pětikoalice totiž naprosto nepochopitelně a nevysvětlitelně zablokovala návrh SPD na usnesení sněmovny odsuzující atentát na Roberta Fica. Přitom úplně totéž usnesení předtím přijal i slovenský parlament, a to hlasy úplně celé Národní rady. Informace o tom, že Fialova junta zablokovala formální usnesení odsuzující teror proti Ficovi, je obrovským překvapením i pro ruské novináře, protože dokonce i opozice na Slovensku s přijetím takového usnesení souhlasila.

celý článek si můžete přečíst ZDE: https://aeronet.news/robert-fico-je-terminator-pouhych-15-dni-po-atentatu-byl-premisten-do-domaciho-osetrovani-a-v-bruselu-i-v-praze-je-z-toho-panika-cintula-se-pokusil-o-sebevrazdu/

článek vyšel: 31.5.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *