Robert F. Kennedy a Donald Trump se dohodli na vytvoření vlády národní jednoty!

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

28.8.2024

Robert F. Kennedy a Donald Trump se dohodli na vytvoření vlády národní jednoty! Hlavními cíli bude ukončení války na Ukrajině, ukončení cenzury v médiích a záchrana dětí před procesy deviatury a potravinářsko-farmaceutické mafie! Důstojník KGB již v 70. letech odhalil plán nadnárodních elit na destrukci SSSR, EHS a USA provedenou zevnitř zdegenerovanými elitami!

Koncem minulého týdne došlo v USA k nečekané události, ke které se ale schylovalo několik posledních měsíců. Robert F. Kennedy Jr. totiž podpořil kandidaturu Donalda Trumpa na prezidenta, čímž se definitivně rozešel po mnoha desítkách let s Demokratickou stranou, se kterou je odjakživa spjata jeho rodinná dynastie Kennedyů.

Podle jeho slov se dnešní Demokratická strana odcizila svým základním kořenům do takové míry, že tu stranu nepoznává. Dnes je to strana, která razí politiku proti tradiční americké rodině, proti dětem a jejich zdravé výchově, a zejména proti svobodě slova. Pro americkou stanici Fox News uvedl, že po atentátu na Donalda Trumpa s ním měl dlouhý telefonický rozhovor. A krátce poté jednal s Trumpem na Floridě přímo osobně. A dohoda byla celkem jednoduchá.

celý článek si můžete přečíst ZDE: https://aeronet.news/robert-f-kennedy-a-donald-trump-se-dohodli-na-vytvoreni-vlady-narodni-jednoty-hlavnimi-cili-bude-ukonceni-valky-na-ukrajine-ukonceni-cenzury-v-mediich-a-zachrana-deti-pred-procesy-deviatury/

pův. článek vyšel: 28.8.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *