Putin prý poslal do Prahy agenta, aby zapálil autobusy MHD!

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

11.6.2024

Putin prý poslal do Prahy agenta, aby zapálil autobusy MHD! Demence českého premiéra má zakrýt výprask pětikoalice v Evropských volbách a nemá ani odvahu složit mandát a vyvolat předčasné sněmovní volby jako Macron! Triumf AfD v Německu a Babiše v Česku, ale slavila i Ursula! Hurá na Putina, anebo větší rozštěpení EU? Už zaznívají hlasy, že vlastně vyhrál Putin!

Když prohraješ v kostkách a porážka se nedá vysvětlit a ani omluvit, když přijde čas na placení, začni křičet, že za humny je armáda nepřítele a musí se okamžitě vyhlásit mobilizace! Odvedeš tím pozornost od své porážky ve hře a od povinnosti k platbě směrem ke zděšení ostatních spoluhráčů, které čeká mobilizace a na nějaké kostky v tom okamžiku zapomenou. Tahle poučka Niccolo Machiavelliho urozeným šlechticům závislým na hazardu pro případ, jak se vykroutit z vyplacení dluhů z vrhcábů, je naprosto platná i dnes.

A český premiér tuto poučku použil právě v den po vyhlášení výsledků [1] voleb do Evropského parlamentu, když přišel s bizarní historkou o tom, že Putin nařídil útoky na autobusy pražské MHD [2]. Jeho slepenec SPOLU totiž ani při poloviční účasti voličů, než kolik jich chodí k parlamentním volbám, nebyl schopen porazit nenáviděného Andreje Babiše! A proto musí přijít zástupná kauza o ruském útoku na autobusy! Babiš totiž vyhrál eurovolby v ČR a příští rok na podzim to bude naprostý masakr, protože při plných počtech voličů bude Babiš sahat bez problémů po 40% hlasů do sněmovny.

celý článek si můžete přečíst ZDE: https://aeronet.news/putin-pry-poslal-do-prahy-agenta-aby-zapalil-autobusy-mhd-demence-ceskeho-premiera-ma-zakryt-vyprask-petikoalice-v-evropskych-volbach-a-nema-ani-odvahu-slozit-mandat/

článek vyšel: 10.6.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *