První v celé EU: Belgie a Maďarsko zavádějí kontroverzní digitální průkazy totožnosti a digitální očkovací pasy

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

21.5.2024

Digitální identita EU (eID) má být podle nařízení EU vydávána všemi členskými zeměmi nejpozději do konce roku 2024. Některé státy již eID vydávají, jiné se k tomu teprve chystají.

Nicméně prozatím žádná země nevydala eID s napojením na digitální očkovací průkaz, který by měl být časem (podobně jako mnoho jiných dokladů) součástí ID ve všech zemích světa.

Je to právě zavádění CBDC, ID, digitálních očkovacích pasů a systémů sociálních kreditů, co pouze potvrzuje, že žádný multipolární svět neexistuje.

Vyjma několika málo zemí – jako například Severní Korea – plus hrstky států USA, které vydávání ID a CBDC zakázaly, oba nástroje ovládání mas zavádí téměř všechny země světa (nyní je to již 98,5%).

V rámci EU jsou ID zatím dobrovolné, což ovšem zřejmě nebude trvat donekonečna. Nejspíš se čeká na moment, kdy bude možné propojit ID také s digitální měnou, která se zatím testuje jak v eurozóně, tak ve většině zemí, které euro nemají.

Prvními zeměmi, které budou mít zavedenu digitální identitu propojenou s digitálním očkovacím pasem, který má být časem součástí ID po celém světě, je Belgie a Maďarsko.

celý článek si můžete přečíst ZDE

článek vyšel: 21.5.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

The last comment needs to be approved.
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *