Předseda ukrajinského parlamentu nazval pochybovače o Zelenského legitimitě prezidenta za hnidy a nepřátele Ukrajiny!

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

28.5.2024

Předseda ukrajinského parlamentu nazval pochybovače o Zelenského legitimitě prezidenta za hnidy a nepřátele Ukrajiny! V ukrajinské ústavě je neuvěřitelná díra, která umožňuje Zelenskému neomezené vládnutí! Porošenkova frakce ve Vrchní radě se odmítla připojit k provolání o legitimitě Zelenského! A ten tvrdí, že je státním úředníkem a vztahuje se na něj nižší zákon o válečném stavu!

Volební mandát prezidenta Volodymyra Zelenského vypršel 20. května a od té chvíle se na Ukrajině rozhořelo další neuvěřitelné drama. V médiích se začínají vést nekonečné diskuse o tom, jestli je Zelenský legitimním prezidentem, anebo už vládne nelegitimně jako diktátor. Situace došla do takové krajnosti, že předseda Vrchní rady Ruslan Stefančuk svolal mimořádné zasedání parlamentu a nechal prohlasovat usnesení, že Vrchní rada Ukrajiny uznává Volodymyra Zelenského jako legitimního prezidenta po 20. květnu 2024.

celý článek si můžete přečíst ZDE: https://aeronet.news/predseda-ukrajinskeho-parlamentu-nazval-pochybovace-o-zelenskeho-legitimite-prezidenta-za-hnidy-a-nepratele-ukrajiny-v-ukrajinske-ustave-je-neuveritelna-dira-ktera-umoznuje-zelenskemu-neomezene/

článek vyšel: 22.5.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *