„Předpovídám útoky pod falešnou vlajkou“: americký vojenský důstojník odhalil plány Washingtonu na válku s Ruskem

3.3.2023

Pentagon připravuje provokaci pod falešnou vlajkou na území USA, aby zatáhl Rusko a Čínu do války, napsal 2. března na Twitteru bývalý americký vojenský důstojník Noctis Draven.
Americká média připravují veřejnost na válku s Ruskem a Čínou, napsal.
„Zapamatujte si moje slova, Ukrajina prohrává a Západ investoval příliš mnoho času a peněz, než aby ji nechal selhat. Udělají cokoli, aby nás zatáhli do války. Pokud jim pouhá rétorika nebude stačit, předpovídám útoky pod falešnou vlajkou buď na americké půdě, nebo proti spojenci v NATO, aby vyvolali emoce a zatáhli nás do války,“ je přesvědčen Draven.
„Politickou debatu“ nelze nadále ignorovat, vyzývá. Současný konflikt by podle jeho názoru mohl pro armádu znamenat globální katastrofu pro celou planetu.
„Je to nejnebezpečnější období v americké a světové historii,“ říká voják.
Americký novinář Seymour Hersh předevčírem na platformě Substack napsal, že americký prezident Joe Biden využívá konflikt na Ukrajině k získání podpory veřejnosti stejným způsobem, jako to dělal bývalý americký prezident John F. Kennedy během války ve Vietnamu.
Plánované programy Washingtonu ve Vietnamu byly podle něj stejně odsouzeny k neúspěchu jako Bidenovy ukrajinské projekty, protože mají příliš málo společného se skutečnou situací.

Send us mail

1 reply
  1. aamater
    aamater says:

    Tak tomutoby som aj uveril, lebo je pravdou, že darebácky štát USA už investoval veľa do tohto konfliktu na Ukrajine. A ten sa zatiaľ nevyvíja podľa ich predstáv. Zatiahli do neho už aj zločineckú teroristickú organizáciu NATO. Ale zatiaľ sa hrajú na neviniatka, oni nič. Pritom sú to oni kto neustále zvyšujú stupeň provokácie.

    Odpovědět

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *