Plukovníka Foltýna vládním koordinátorem strategické komunikace Fialovy vlády dosadilo americké ministerstvo zahraničí přesně v den podpisu tajného memoranda, které podepsal Jan Lipavský s Antony Blinkenem!

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

5.6.2024

Plukovníka Foltýna vládním koordinátorem strategické komunikace Fialovy vlády dosadilo americké ministerstvo zahraničí přesně v den podpisu tajného memoranda, které podepsal Jan Lipavský s Antony Blinkenem! Memorandum naplňuje tzv. rámec boje proti manipulaci s informacemi ze strany cizích států a dává americkým diplomatům pokyn k angažování se do vnitřních záležitostí ČR!

Českými sociálními sítěmi od konce dubna otřásá další neuvěřitelná událost, když Fialova vláda schválila návrh na jmenování bývalého náčelníka Vojenské policie a plukovníka Otakara Foltýna do funkce vládního koordinátora strategické komunikace na boj proti tzv. dezinformacím. Až dosud se myslelo, že k tomu došlo na základě aktivity Petra Fialy, který chce utlumit kritiku svého vládnutí na českých sociálních sítích.

Jenže 30. května se na webu amerického ministerstva zahraničí objevila [1] nepatrná tisková zpráva, která sice bez povšimnutí zapadla, ale v posledních hodinách se lavinovitě šíří po českém internetu. Jedná se o tiskovou zprávu o podpisu Memoranda o porozumění v boji proti manipulaci s informacemi cizích států.

celý článek si můžete přečíst ZDE: https://aeronet.news/plukovnika-foltyna-vladnim-koordinatorem-strategicke-komunikace-fialovy-vlady-dosadilo-americke-ministerstvo-zahranici-presne-v-den-podpisu-tajneho-memoranda-ktere-podepsal-jan-lipavsky/

článek vyšel: 4.6.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *