Petr Pavel navrhl přijmout Ukrajinu do NATO v podobě, v jaké se právě nachází, protože prý by šlo o model NSR z roku 1955 a tehdy to fungovalo!

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

26.8.2024

Petr Pavel navrhl přijmout Ukrajinu do NATO v podobě, v jaké se právě nachází, protože prý by šlo o model NSR z roku 1955 a tehdy to fungovalo! Začalo to výroky o sviních od plukovníka Foltýna a teď to pokračuje výroky generál-prezidenta o zatažení ukrajinského Trojského koně do NATO, který vytvoří časovanou bombu III. sv. války v Evropě! A Putin zahájil relokaci “sviní” nejen z ČR!

Šílenství má mnoho podob a pokud sebevrah chce vběhnout do skladu benzínu s pochodní v ruce a tvrdí, že není se čeho bát, protože historicky máme důkaz, že v minulosti to přece už jednou prošlo a nic nevybouchlo, tak prostě mu v tom nikdo nezabrání. Český generál-prezident Petr Pavel totiž zjevně obdržel “Trumpovy” nejnovější notičky ze Severoatlantické aliance a podělil se v rozhovoru [1] pro server Novinky.cz o informace, že prý nebude problém přijmout Ukrajinu do NATO i v případě, že válka de facto nebude ukončena, ale bude pouze zmrazena či přerušena příměřím. To je totiž plán Donalda Trumpa, tedy tzv. Korejský model rozdělení Ukrajiny bez toho, aby Západ uznal připojení nových regionů k Rusku.

Trumpův plán spočívá v ujednání příměří na Ukrajině, zastavení palby a zachování stavu tak, jak je. Takže vzniknou administrativní hranice menší Ukrajiny, která vstoupí do EU a NATO s tím, že kolektivní Západ neuzná nové hranice Ruska s novými regiony a bude je nadále považovat za okupovaná území Ukrajiny. Jinými slovy, Petr Pavel to sice neřekl přímo a nahlas, ale de facto potvrdil, že NATO má plán na přijetí Ukrajiny do NATO ve stavu, v jakém Ukrajina je, a že k tomu nebude potřeba ani mírová dohoda s Ruskem.

celý článek si můžete přečíst ZDE: https://aeronet.news/petr-pavel-navrhl-prijmout-ukrajinu-do-nato-v-podobe-v-jake-se-prave-nachazi-protoze-pry-by-slo-o-model-nsr-z-roku-1955-a-tehdy-to-fungovalo-zacalo-to-vyroky-o-svinich-od-plukovnika-foltyna/

pův. článek vyšel: 19.8.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *