Pchjongjang právě oznámil, že do měsíce pošle na Ukrajinu severokorejské vojáky!

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

29.6.2024

Pchjongjang právě oznámil, že do měsíce pošle na Ukrajinu severokorejské vojáky! Predikce Aeronetu se znovu naplnila! A britský ex-poslanec prohlásil, že na území Evropy dojde k jaderné explozi, ze které bude obviněno Rusko! Nasunutí severokorejských vojáků na Donbas je počátkem rozvinutí konfliktu na Ukrajině do III. sv. války spolu s tím, jak NATO rovněž chystá vojenskou misi k vyslání na Ukrajinu!

Dámy a pánové, je to tady! Jak právě potvrdil americký armádní server a hlásná trouba Pentagonu Defense Post [1] a rovněž asijská média [2], Pchjongjang oznámil, že zhruba do měsíce pošle na Ukrajinu své první severokorejské vojáky! Týden poté, co Rusko a Severní Korea podepsaly obranný pakt, Pchjongjang oznámil, že na Ukrajině rozmístí své vojenské jednotky, aby podpořil ruské síly, které se v současnosti účastní tamního konfliktu. Tento krok přitom analytici tak brzy po podpisu obranného paktu neočekávali.

Podle informací mají severokorejské vojenské ženijní jednotky pomáhat ruským vojenským akcím v Doněcké oblasti. Očekává se, že tyto jednotky dorazí do Doněcku příští měsíc, což by vyvolalo celosvětové obavy ze zvýšeného zapojení Pchjongjangu do ukrajinského konfliktu. A tato zpráva přichází krátce poté, co britský ex-poslanec Andrew Bridgen v posledním videocastu prohlásil, že má zpravodajské informace o tom, že v Evropě dojde k jaderné explozi.

celý článek si můžete přečíst ZDE: https://aeronet.news/pchjongjang-prave-oznamil-ze-do-mesice-posle-na-ukrajinu-severokorejske-vojaky-predikce-aeronetu-se-znovu-naplnila-a-britsky-ex-poslanec-prohlasil-ze-na-uzemi-evropy-dojde-k-jaderne-explozi/

článek vyšel: 27.6.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *