Panelová diskuse CFR pouhý týden před schválením ukrajinské 60-miliardové “přesnídávky” odhalila ostré rozštěpení už dokonce i uvnitř Deep State.

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

3.5.2024

Panelová diskuse CFR pouhý týden před schválením ukrajinské 60-miliardové “přesnídávky” odhalila ostré rozštěpení už dokonce i uvnitř Deep State, americký podplukovník to shrnul slovy, že neexistuje cesta pro Ukrajinu, jakou by mohla válku vyhrát! V americkém kongresu se bude hlasovat o odvolání Mika Johnsona a Ukrajinci s polským přízvukem místo vděku “upálili” figurínu Donalda Trumpa!

Přestože Ukrajina dostala nakonec od amerického kongresu více jak 60 miliard dolarů kombinované válečné pomoci, přičemž většina peněz zůstane v USA v amerických zbrojovkách, tak o nějaké spokojenosti v Kyjevě se rozhodně mluvit nedá, protože ukrajinské servery už zaplňují velké nářky o tom, že jde o kapku v moři a Ukrajina bude potřebovat dalších několik stovek miliard dolarů, aby dokázala něco změnit na frontě.

A není proto divu, že už i uvnitř amerického Deep State začínají vyplouvat na povrch názory a výzvy, aby se americká pomoc Ukrajině přehodnotila. Pouhý týden předtím, než kongres schválil balík pomoci Ukrajině, se konala panelová diskuse [1] americké Komise pro zahraniční styky (CFR – Council on Foreign Relations) a na ní vystoupil penzionovaný podplukovník Daniel L. Davis.

celý článek si můžete přečíst ZDE

článek vyšel: 2.5.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *