Panel CDC hlasoval poměrem 15:0 pro přidání vakcíny proti COVIDu k rutinním očkováním dětí

Očkování dětí

Navzdory silnému odporu ze strany veřejnosti a předních lékařských odborníků, kteří se odvolávají na vědecká data, poradní výbor CDC pro imunizační praktiky ve čtvrtek odhlasoval poměrem 15:0, doporučení přidat neschválené experimentální očkování proti COVIDu-19 do očkovacího harmonogramu pro děti.

Autor: Art Moore
Aktualizováno 20. října 2022 16:12

Navzdory silnému odporu ze strany veřejnosti a předních lékařských odborníků, kteří se odvolávají na vědecká data, poradní výbor CDC pro imunizační praktiky ve čtvrtek odhlasoval 15:0, doporučení přidat nelicencovaná experimentální očkování proti COVID-19 do očkovacího plánu pro děti. Pouze státy mají pravomoc nařídit vakcíny pro děti z veřejných škol, ale obvykle přijímají pokyny CDC. A co je podstatné, mnoho právních a zdravotních expertů věří, že imprimatur (oficiální souhlas) CDC poskytuje výrobcům vakcín trvalou ochranu odpovědnosti.

Lawrence Gostin, profesor práva v Georgetownu, který se specializuje na globální zdraví a obhajuje očkování dětí proti COVIDu řekl, že souhlas poradního panelu – který téměř jistě přijme CDC – „znamená, že většina států buď doporučí, nebo bude vyžadovat vakcíny proti COVID do škol.“
Nicméně, hlavní floridský chirurg, Dr. Joseph Ladapo, před hlasováním řekl, že bez ohledu na výsledek jeho stát nedoporučí vakcínu COVID-19 pro zdravé děti. Argumentoval tím, že data ukazují, že děti nemají prakticky žádné riziko vážného onemocnění COVIDem, zatímco injekce mají riziko závažných nežádoucích případů, jak uvádí databáze hlášení nežádoucích účinků vakcín provozovaná CDC a FDA.

Nová studie zjistila, že 1 z každých 99 dětí očkovaných COVID potřebuje naléhavou péči nebo hospitalizaci

Přidáním očkování proti COVIDu do dětského plánu – upozorňuje nezisková právní skupina Liberty Counsel – přechází odpovědnost za zranění způsobená očkováním na Federální vládní program pro odškodnění za zranění způsobené vakcinací.
„To poskytuje společnostem Pfizer a Moderna trvalou právní ochranu tím, že jim umožňuje uvést na trh dávku schválenou FDA, aniž by museli čelit soudním sporům, a přináší farmaceutickým společnostem výnosy v miliardách dolarů,“ řekl po hlasování právní zástupce Liberty. V současné době farmaceutické společnosti nenesou odpovědnost za zranění nebo úmrtí spojená s vakcínami, kterým bylo uděleno povolení k nouzovému použití. Ale přidání vakcíny proti COVID do dětského plánu, řekl Liberty Counsel, znamená, že po skončení „nouzové situace“ bude ochrana odpovědnosti pokračovat.

Žádné přesvědčivé důkazy

Dr. Vinay Prasad ve vláknu na Twitteru zmiňuje, že „neexistuje žádný přesvědčivý důkaz, že to pomáhá 86 % dětí, které již COVID měly“. Dále nová studie publikovaná JAMA, Journal of the American Medical Association, zjistila, že jedno z 500 dětí mladších pěti let, které dostaly vakcínu Pfizer COVID, bylo hospitalizováno se problémem způsobeným vakcínou. A jeden z 200 měl příznaky, které trvaly týdny nebo měsíce.

CDC obdrželo před zasedáním očkovacího panelu více než 86 000 veřejných připomínek. Více než 1300 bylo zveřejněno online.

Typická poznámka přišla od Crystal Merwinové, LPN: „Vakcíny proti Covidu 19 nejsou pro děti bezpečné. Je stále více dětí, zejména chlapců, kteří mají z této vakcíny problémy se srdcem. To je dobře zdokumentováno v této a několika dalších zemích. dobře. Vakcíny NEZABRAŇUJÍ infekci Covid. Děti jsou ve skutečnosti schopny bojovat s tímto virem, aniž by byly očkovány. Úmrtnost na infekci Covid u dětí je nízká. Vakcína proti chřipce není vyžadována pro děti školního věku. Dávka vakcíny proti chřipce nebo Covid by neměla být povinná.“

Dr. Robert Malone, vynálezce technologie mRNA, která byla později použita ve vakcínách Pfizer a Moderna, řekl, že rozhodnutí panelu CDC „je založeno na regulačním zachycení, rozpočtových otázkách, politice a není založeno na vědeckých datech“.
„Všichni známe profil nežádoucích účinků. Je to strašné. Malý vzorek v klinických studiích byl špatně navržen a nedostatečně podpořen,“ uvedl na své stránce Substack před hlasováním. Poznamenal, že další země, jako je Dánsko, přestaly dávat dětem vakcínu COVID.

Přidání vakcíny proti COVID do očkovacího kalendáře pro děti „zcela naruší důvěru americké rodiny v CDC, jak by mělo. Jsem šokován tímto podvodem,“ řekl Malone. „V naše služby veřejného zdraví už nemám vůbec žádnou důvěru. Jsou nefunkční.“

Žádný smysluplně pozitivní dopad

Americká asociace lékařů a chirurgů v prohlášení před hlasováním uvedla, že přidání vakcíny proti COVID na seznam rutinních vakcín je nebezpečný nápad, z něhož budou mít prospěch pouze výrobci vakcín na úkor nejlepších zájmů dětí.“
„Nejen, že injekce nemají v podstatě žádný významný pozitivní dopad na zdraví dětí, ale stále více se ukazuje, že riziko závažných nežádoucích účinků je větší než jakýkoli potenciální malý přínos,“ uvedla skupina.
AAPS předložila komentář CDC s odkazem na důkazy, že injekce COVID nemají pro děti žádný potenciální přínos, s nízkou až negativní účinností, přičemž představují nepřijatelné riziko vážného poškození zdraví.

Dr. Harvey Risch: „Selhání politiky veřejného zdraví“

V pátečním rozhovoru pro WND Dr. Harvey Risch, emeritní profesor na Yale University School of Public Health, potvrdil, že vakcíny neposkytují dětem prakticky žádný přínos a představují vážná rizika.
„Za poslední dva, dva a půl roku jsme se naučili, že vakcíny jsou selháním politiky veřejného zdraví,“ řekl s tím, že samotné CDC v srpnu uznalo, že jakákoli ochrana před infekcí a přenosem je pouze přechodná.“
Neschopnost zabránit přenosu, tvrdil Risch, znamená, že neexistuje žádný právní důvod pro vládu nebo jakoukoli instituci, aby nařídila tuto vakcinaci.

Zdroj: https://www.wnd.com/2022/10/cdc-panel-votes-15-0-add-covid-vaccine-routine-childhood-shots/