, , ,

Osvobozování Ukrajiny, okupované od roku 2014 neonacisty kyjevského režimu, úspěšně pokračuje.

Děkujeme za morální, finanční i virtuální podporu sdílením a šířením pravdivých informací.

Audio popisek:

Dnes již klasický vývoj na bojišti, kde opolčenci a ruská armáda osvobozují Ukrajinu z nacistické okupace loutkovým kyjevským režimem.

Tam kde neterorizuje místní obyvatelstvo AZOV, se řadoví ukrajinští vojáci bez boje stahují, anebo se vzdávají, a společná vojska opolčenců a ruské federace plní své osvobozenecké úkoly s podporou, a také s díky místního, až z 90% ruskojazyčného obyvatelstva.

Boj tam, kde jsou stále teroristy z AZOVA zneužíváni civilisté jako živé štíty, pokračuje s riskantním nasazením osvobozeneckých armád, které kvůli snaze o co nejnižší civilní ztráty čistí oblast nikoliv těžkým dělostřelectvem a bombardováním, jak to dělaly jednotky NATO například ve Falůdži, ale bojem s osobním nasazením o každý obsazený dům.

Covid mediálně zemřel, přestože je podle iDNES na čtyřnásobné hodnotě v porovnání s měsíci, kdy u nás (ne)platila policií mnohdy brutálně vynucovaná protiústavní vládní „nařízení“.

V ČR se rozjíždí, kvůli masové migraci nikým nekontrolovaných bacilonosičů z východu, epidemie tuberkulózy, která bude brzy následována epidemií HIV a z něj i AIDS, které tady budou šířit prostituté a prostitutky, které již dnes pašují Zelenským těžce ozbrojené ukrajinské gangy k nám do ČR, maskované jako „uprchlíky.

Zdroj: wikipedia: Epidemie HIV/AIDS na Ukrajině je jednou z nejrychleji rostoucích epidemií na světě. Ukrajina má jednu z nejvyšších měr nárůstu případů HIV/AIDS ve východní Evropě a NEJVYŠŠÍ prevalenci HIV mimo Afriku

VIDEO I ZDE NA

FACEBOOKU

TELEGRAMU

RUMBLE

TWITTERU

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *