Onkologové z mnoha zemí světa volají po okamžitém zastavení genové terapie mRNA, neboť způsobuje nárůst tzv. „turbo rakoviny“

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

21.5.2024

V posledních letech se ozývá stále víc odborníků, kteří už odmítají zastírat, že se setkávají se zvýšeným výskytem rakoviny, která je zachycena ve vysokém stádiu.

Zatímco někteří obhájci genových injekcí stále odmítají korelaci potvrdit, další odborníci jasně ukazují na souvislost mezi nárůstem počtu „turbo rakovin“ a proočkovaností.

Dr. Maarten Fornerod se připojuje k rostoucímu počtu onkologů a odborníků na rakovinu, kteří v nedávných diskuzích o nárůstu agresivních druhů rakoviny, často označovaných jako „turbo rakovina,“ vyjádřili vážné obavy.

Poukazují na znepokojivé spojení mezi experimentální genovou terapií mRNA a nárůstem těchto rychle progredujících rakovin.

Dr. Fornerod je významný výzkumník, jehož odborné znalosti pokrývají komplexní oblasti buněčné biologie a genetiky rakoviny. Během své skvělé kariéry dosáhl pozoruhodného pokroku v renomovaných institucích, jako je European Molecular Biology Laboratory a Netherlands Cancer Institute.

S působivým portfoliem více než 100 recenzovaných článků, včetně průkopnických prací publikovaných v špičkových časopisech, jako je Cell a Nature Genetics, jeho výzkum neustále posouvá hranice vědy.

celý článek si můžete přečíst ZDE

článek vyšel: 21.5.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *