Olympiáda pořádně nezačala a už se řeší sabotáže, loupeže, sexuální útoky a terorismus

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

27.7.2024

Dnes večer má být zahájena nejstřeženější Olympiáda všech dob, která může být nakonec i Olympiádou nejproblémovější. Předzvěstí toho jsou již stávající problémy, které začaly dřív než přišel samotný úvodní ceremoniál. Pokud to tak půjde dál, nebude na konci OH téměř žádný návštěvník, který by se nestal obětí trestného činu.

Prakticky denně se lze dozvědět o bezpočtu různých loupeží, sexuálních útoků a fyzických napadení, ke kterým dochází po celé Francii ze strany muslimských obohacovačů a do toho bylo dopadeno také několik skupin nebo jednotlivců, kteří připravovali teror.

O dnešních sabotážích na železnici a letišti již nejspíš víte, nicméně zde zřejmě „úřadovala“ místní Antifa a různé její odnože – možná i společně s klimatickými šílenci.

Mezitím již některé země varují před pobytem v Paříži a sportovcům i návštěvníkům Olympiády doporučují chodit ve skupinkách a příliš se mimo místo, kde jsou ubytováni, nezdržovat.

celý článek si můžete přečíst ZDE: https://necenzurovanapravda.cz/2024/07/olympiada-poradne-nezacala-a-uz-se-resi-sabotaze-loupeze-sexualni-utoky-a-terorismus/

pův. článek vyšel: 26.7.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *