Okolo vlády Petra Fialy se hromadí mrtvoly!

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

10.6.2024

Okolo vlády Petra Fialy se hromadí mrtvoly! Šéf Fialovy kampeličky je po smrti, stejně jako čtveřice svědků z předchozí kauzy Dozimetr! Chobotnice mafiánů, okolo nichž umírají lidé, svědci a bílí koně jako na běžícím pásu! Zmrazený zbytek peněz zmizel z kampeličky hned poté, co jej státní zastupitelství uvolnilo! Odvezl dceru do školy a potom spáchal sebevraždu? Palermo ve Strakovce?

Zatímco celá Evropská unie čeká na výsledek Evropských voleb, jejichž předběžné výsledky budou oznámeny v neděli před půlnocí po 23. hodině, tak mezitím česká politická scéna zažívá další kolo nekonečné kauzy o propojení mafie na vládu Petra Fialy. V první den voleb v pátek totiž česká policie vyhlásila pátrání po předsedovi představenstva Podnikatelské družstevní záložny Robertu Zelenkovi, který zmizel beze stopy.

Jedná se přesně o tu záložnu, ve které si premiér Petr Fiala podle svých slov údajně “zapomněl” 1 milion korun a neuvedl je do svého přiznání majetku. A hned druhý den v sobotu přišel zvrat, když policie oznámila, že Robert Zelenka je po smrti [1] a jednalo se prý o sebevraždu. Je to přitom v pořadí už 5. mrtvola v okolí vlády Petra Fialy v souvislosti s kauzami, které jsou okolo vlády prošetřovány.

celý článek si můžete přečíst ZDE: https://aeronet.news/okolo-vlady-petra-fialy-se-hromadi-mrtvoly-sef-fialovy-kampelicky-je-po-smrti-stejne-jako-ctverice-svedku-z-predchozi-kauzy-dozimetr-chobotnice-mafianu-okolo-nichz-umiraji-lide-svedci-a-bili-kone/

článek vyšel: 9.6.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *