Nigel Farage slibuje v případě výhry boj proti WEF, WHO i CBDC

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

20.6.2024

Již za pár týdnů čekají Velkou Británii předčasné volby. Aktuálně jsou jasně ve vedení labouristé, nicméně bez šance není ani Nigel Farage se svojí Reformou.

Mezitím konzervativci klesají a jejich voliči přechází právě k Reformě, která se již stala druhou nejsilnější stranou. To je nevídané, ve Velké Británii to bylo vždy o boji mezi labouristy a konzervativci.

Nyní jsou však v popředí proislámští, ultralevicoví, promigrační, klimaalarmističtí a woke labouristé, jejichž lídr je významným členem WEF. Jsou tedy přímo odrazem současného systému a jejich výhra bude znamenat jeho utužení.

A co víc, labouristé si dokonce přejí opětovný návrat Velké Británie do EU.

Proti nim jdou konzervativci, kteří jsou jen mírnější verzí téhož a především Reforma, tedy strana Nigela Farage. Ta již v preferencích překročila konzervativce, ale labouristy zatím zdaleka nedotáhla.

Pokud jste sledovali dění ve světě za covidismu, pak víte, že Farage, otec Brexitu, byl od samého počátku nejen odpůrcem restrikcí, ale i nuceného očkování. Dlouhodobě také bojuje za přísné střežení hranic a proti „woke“ agendě.

Tento týden představila Reforma Nigela Farage svůj volební program.

celý článek si můžete přečíst ZDE: https://necenzurovanapravda.cz/2024/06/nigel-farage-slibuje-v-pripade-vyhry-boj-proti-wef-who-i-cbdc/

článek vyšel: 20.6.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *