Německo obrací na obrtlíku: Proč náhle chce být Scholz mírotvorcem Ukrajiny?

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

13.9.2024

Německo obrací na obrtlíku: Proč náhle chce být Scholz mírotvorcem Ukrajiny? Hospodářství mu jde ke dnu. I celá EU se mění na Třetí svět. Vše vysávají USA. Nejen Draghi chce vyřešit kvadraturu kruhu. Jinak se prý EU rozpadne. Kéž!

Tomáš Bican přináší analýzu stavu ekonomiky Evropské unie a katastrofálních vyhlídek německého průmyslu jako důsledek slavného Green Dealu a dalších „kuriozit“ progresivismu, k nimž bruselské a německé elity nejprve dotlačily ostatní státy EU – a teď nevědí, co s tím, jenže na zpátečku je už pozdě

Podle názoru analytika Gavina Mortimera zveřejněného v britském The Spectator povede rozsah úpadku EU k jejímu rozpadu. Masová imigrace, drahá energie, zelená agenda, rostoucí vojenské výdaje a prudký pokles konkurenceschopnosti Evropy podkopávají sociální soudržnost a strany zklamaných voličů považují EU za neúspěšný projekt, který své občany pouze zruinoval a ohrozil.

Evropa se nyní mění z prvního světa na třetí svět. Uvědomila si to Scholzova vláda a snaží se na poslední chvíli změnit politiku, nebo je to jen politický kalkul zoufalé vlády semaforů? A není už příliš pozdě?

celý článek si můžete přečíst ZDE: https://protiproud.info/politika/8176-nemecko-obraci-na-obrtliku-proc-nahle-chce-byt-scholz-mirotvorcem-ukrajiny-hospodarstvi-mu-jde-ke-dnu-i-cela-eu-se-meni-na-treti-svet-vse-vysavaji-usa-nejen-draghi-chce-vyresit-kvadraturu-kruhu-jinak-se-pry-eu-rozpadne-kez.htm

pův. článek vyšel: 13.9.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *