Náhoda? Těsně před atentátem na Roberta Fica byl na Slovensku Tedros

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

24.5.2024

Dr. Meryl Nass je lékařka, která již dlouhé roky bojuje proti Big Pharmě. Už v době, kdy se v USA podávalo v armádě povinné očkování proti antraxu, které mělo také značnou škálu vedlejších účinků, bojovala za zákaz těchto preparátů – a to úspěšně. Podařilo se jí zastavit jejich distribuci dřív, než by byla škodlivá vakcína plošně podávána všem občanům – a to nejen v USA.

Nyní se tato americká lékařka věnuje sledování dění kolem pandemické smlouvy a změn Mezinárodních zdravotních předpisů.

Pravidelně zveřejňuje všechny aktuality, včetně informací o různých jednáních. Má také velmi dobrý přehled o tom, kam aktuálně cestuje šéf WHO, etiopský zločinec Tedros.

„Slovenský premiér Robert Fico byl postřelen poté, co šéf WHO Tedros navštívil Slovensko,“ řekla minulý týden americká lékařka Meryl Nassová v rozhovoru mimo jiné se senátorem Ronem Johnsonem.

„Nejdřív tam byl Tedros a pak se ho někdo pokusil zabít. Nemohu s jistotou říci, že tyto dvě věci spolu souvisí, ale je mimořádné, že všechny hlavní noviny okamžitě tvrdily, že pachatelem byl vlk samotář,“ řekla Nassová.

celý článek si můžete přečíst ZDE: https://necenzurovanapravda.cz/2024/05/nahoda-tesne-pred-atentatem-na-roberta-fica-byl-na-slovensku-tedros-video/

článek vyšel: 24.5.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *