Na webu Světového ekonomického fóra došlo k přiznání, že pandemie Covid-19 byla pilotním testem před zavedením osobní karbonové daně!

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

11.9.2024

Na webu Světového ekonomického fóra došlo k přiznání, že pandemie Covid-19 byla pilotním testem před zavedením osobní karbonové daně! Došlo tím k potvrzení článků z Aeronetu z roku 2020! Ministr Dvořák prohlásil, že po zavedení karbonové daně v ČR budou lidé jezdit méně, a tím pádem nedají vydělat Putinovi!

Jaký je rozdíl mezi konspirací Aeronetu a realitou? Asi tak 4 roky! Ano, přesně toto rčení bylo znovu a opět potvrzeno, protože na oficiálním webu Světového ekonomického fóra (WEF) právě došlo k představení [1] platformy osobní uhlíkové daně pro obyvatelstvo západních zemí s názvem My Carbon, což je projekt globalistů na zavedení osobní karbonové daně v rámci Green Deal programu, který jako první v Evropě přijala vláda Petra Fialy v ČR.

Tato banda národní zkázy totiž provádí úkoly a zadání Klause Schwaba a ministři Fialovy vlády dostali za úkol tento program osobní karbonové daně zavést v ČR. Ministr pro evropské záležitost Martin Dvořák ze strany STAN totiž prohlásil [2], že cílem zdražování paliv v ČR je menší spotřeba fosilních paliv, abychom prý nedávali vydělávat peníze Rusku. Tankování v ČR se stane po roce 2027 noční můrou pro motoristy. Dole na obrázku máte obraz budoucnosti, jak vidí realitu v ČR po roce 2027 umělá inteligence. Všimněte si nové české vlajky v roce 2027 na benzínovém stojanu a ani s americkými dolary (po přechodu k americkému dolaru po zhroucení české koruny) se v ČR za ruský benzín nedoplatíte.

celý článek si můžete přečíst ZDE: https://aeronet.news/na-webu-svetoveho-ekonomickeho-fora-doslo-k-priznani-ze-pandemie-covid-19-byla-pilotnim-testem-pred-zavedenim-osobni-karbonove-dane-doslo-tim-k-potvrzeni-clanku-z-aeronetu-z-roku-2020/

pův. článek vyšel: 10.9.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *