Na Ukrajině začíná kyjevská propaganda obracet kormidlo a nově hlásá, že k vítězství ve válce stačí neztratit Kyjev, většinu území a přístup k moři!

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

1.7.2024

Na Ukrajině začíná kyjevská propaganda obracet kormidlo a nově hlásá, že k vítězství ve válce stačí neztratit Kyjev, většinu území a přístup k moři! Šokující obrat přichází po fiasku v Luzernu a poté, co skupina západních věřitelů odmítla dohodu s Kyjevem o restrukturalizaci státního dluhu a Ukrajině hrozí počátkem srpna default a státní bankrot! Známe podrobnosti!

Netrvalo to dlouho a po naprostém fiasku mírové konference ve švýcarském Luzernu došlo na Ukrajině k neuvěřitelné změně oficiálního narativu. Nejprve Volodymyr Zelenský ve čtvrtek po podpisu bezpečnostní smlouvy s Evropskou unií [1] a hned potom v pátek v rozhovoru [2] pro server Ukrajinská Pravda řekl, že Kyjev má připravený plán k dosažení míru.

Když se novináři ptali, jaké parametry ten plán má a v čem se liší od závěrů konference v Luzernu, tak na to neodpověděl a pouze uvedl, že podrobnosti budou včas uveřejněny. Až dosud nechtěl Zelenský o míru ani slyšet a podmiňoval mír stažením Ruské armády z Ukrajiny a návrat hranic Ukrajiny do podoby roku 1991, tedy hranice Ukrajiny včetně Krymu. Jenže, něco se stalo.

celý článek si můžete přečíst ZDE: https://aeronet.news/na-ukrajine-zacina-kyjevska-propaganda-obracet-kormidlo-a-nove-hlasa-ze-k-vitezstvi-ve-valce-staci-neztratit-kyjev-vetsinu-uzemi-a-pristup-k-mori-sokujici-obrat-prichazi-po-fiasku-v-luzernu/

článek vyšel: 30.6.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *