, ,

Moderátor BBC náhle a nečekaně umírá na mozkové aneurysma ve věku 32 let

Moderátor BBC náhle a nečekaně umírá na mozkové aneurysma ve věku 32 let 

9.3.2024

Moderátorovi BBC Nicku Sheridanovi bylo pouhých 32 let. Pravděpodobně je to náhoda, že mladík zemřel na prasknutí cévy v mozku – i když jde o jeden ze známých vedlejších účinků očkování mRNA. Tyto náhody se dějí od roku 2021 a nevykazují žádné známky zastavení – ale protože úřady a mainstream nevidí důvod k panice, musíme se smířit s četnými úmrtími, často mladých lidí.

Jak časté jsou takové případy? K tomu byste museli studovat statistiky za několik desetiletí – ale od roku 2021 nejsou úřady po celém světě s takovými údaji příliš štědré. A je nesmírně těžké to vážně rozlišit. Trpěl někdo například od narození cévními malformacemi – nebo byly cévy napadeny v důsledku experimentální očkovací kampaně?

Patolog Dr. Burkhardt opakovaně demonstroval přesně tento problém na mnoha jasných příkladech a ilustracích – pokud máte zájem, doporučujeme tento podrobný článek: Patolog Dr. Burkhardt o dlouhodobých účincích očkování proti Covid: „Zjištění jsou alarmující!“ .

Přesně to se stalo Nicku Sheridanovi: Něco poškodilo důležitou krevní cévu v jeho mozku. Cévní stěny již při cvičení nevydržely krevní tlak – a praskly. K incidentu došlo na konci února 2024, když Sheridan zkolaboval při běhání.

Příbuzní a kolegové jsou rozrušení ze smrti mladého muže, který byl považován za chytrého, vtipného a přátelského. Přesto se nikdo neodváží veřejně klást otázky, s čím mohla souviset jeho smrt. A tak týden co týden, den za dnem náhle a nečekaně umírá více mladých lidí – ale nic s ničím nesouvisí.

Mainstreamová média dokonce definovala výskyt prasklých mozkových aneuryzmat jako „běžný“. Ale to není pravda, pokud studujete starší publikace:

S frekvencí 10 : 100 000 postihuje většinou lidi ve věku 40 až 60 let. Když aneuryzma praskne, arteriální krev náhle proudí do tekutinou naplněného subarachnoidálního prostoru mezi mozkem a spodinou lební a dochází k akutnímu zvýšení intrakraniálního tlaku.

Neurochirurgie.insel.ch

Tam (ani jinde) nejsou k dispozici žádné údaje o věkové skupině 30 až 40 let – to také ukazuje, jak vzácné jsou takové incidenty doposud. Další informace k tématu, diagnostice a léčebným metodám klasické medicíny naleznete na stránkách Inselspital Bern .

 

ZDROJ:https://report24.news/bbc-moderator-stirbt-mit-32-jahren-ploetzlich-und-unerwartet-an-hirn-aneurysma/

 

Bez vaši finanční podpory, budeme nuceni brzy skončit. Pokud se vám líbí naše články, pošlete, prosím, na náš účet peníze na další překlady.
Každá maličkost pomáhá, děkujeme všem, kteří částkami od 5Kč do 1000,- Kč měsíčně pomáhají našemu společnému boji proti cenzuře. Podpořit naši činnost můžete od 5 kč do libovolné částky na účet:
DĚKUJEME.
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *