Macronismus se hroutí: Viktor Orbán: Zastánci míru vedou 1:0.

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

12.6.2024

Macronismus se hroutí: Viktor Orbán: Zastánci míru vedou 1:0. Druhý poločas dohraje Trump. Macron může pomoci k vítězství Marine Le Penové. Tlak na odstoupení Scholze sílí. Stane v čele EK Leyenová, Dragi nebo Meloniová?

KAROL JERGUŠ se zamýšlí nad důsledky evropských voleb ve Francii a v Německu, kde prohra vládnoucích válečných štváčů vyvolala politické zemětřesení, jehož důsledky, mohou být dalekosáhlé.

Výsledky voleb do Evropského parlamentu dokázaly „zpomalit vlak“, který vezl Evropu do války, ale lze ho i zcela „zastavit“ – uvedl maďarský premiér Orbán. „Dá se to i zastavit, protože ve Francii, která byla nejvíce nakloněna válce, nastalo skutečné politické zemětřesení. Zastánci míru zvítězili s obrovskou silou a velkým počtem hlasů. Všechno, co jsem během kampaně řekl, bylo, že volby do Evropského parlamentu jsou příležitostí zpomalit nebo zastavit stále rychlejší sklouzávání unijních politiků do války. Nejprve v Evropě, potom v USA. Nyní čekáme na Trumpa, aby dohrál druhou polovinu záapasu v USA, a pak nastane mír,“ řekl maďarský premiér v rozhovoru pro televizní kanál M1.

Ale nebude to ještě snadné Teď spustí, stejně jako v ČR, tajné služby protiruskou špionománii:

celý článek si můžete přečíst ZDE: https://protiproud.info/politika/7983-macronismus-se-hrouti-viktor-orban-zastanci-miru-vedou-10-druhy-polocas-dohraje-trump-macron-muze-pomoci-k-vitezstvi-marine-le-penove-tlak-na-odstoupeni-scholze-sili-stane-v-cele-ek-leyenova-dragi-nebo-meloniova.htm

článek vyšel: 12.6.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *