, ,

Ľubomíra Bačíková, 22.01.2024, ranní zprávy, 2x denně čerstvé zprávy ze zahraničí i z domova, kliknout na foto

22.01.2024: Ranní zprávy. Každodenní zprávy z domova i ze světa, které Vám posílám 2x denně:

 

❤️ „Jestli najdeš v životě cestu bez překážek, určitě nikam nevede.“ – Arthur C. Clarke

 

📌Tento dokument byl vyroben badatelkou a autorkou Janet Oserbardovou z Holanska s pomocí bezpočet anonů z celého světa. Obsahuje tisíce hodin výzkumu

Překlad!!! Kdo nás ovládá: Kabala. Nic nemáte akceptovat, jako pravdu. Udělejte si vlastní průzkum a prověřujte vše, co jsem Vám prezentovala. To je jediný způsob, jak se opravdu probudit a stát se nezávislým myslitelem. Snažila jsem se respektovat všechna vlastnická práva a obrázku použitých v tomto dokumentu. Pokud věříte, že jsem porušila Vaše vlastnická práva, prosím kontaktujete mně co nejdříve, abych mohla věci dát do pořádku. Varování. Naléhám na Vás, aby jste zhlédli tento dokument celý až dokonce. Můžete shledat všechny epizody šokující, možná i neuvěřitelné. Avšak na konci Vám vše zapadne. Poslední 2 epizody 9 a 10 obsahují nečekaný zvrat, způsobující to, že budete nadcházejícím změnám čelit s nadějí a vírou ve Vašem srdci.

➡️➡️➡️Konec světa tak, jak ho známe. Věci, co mně donutili se zamyslet. 1. část:

Jsme asi svědky jedné z největších událostí v lidské historii. Svět, jak ho známe, se hroutí před našimi očima a většina světové populace si toho ani není vědomá. Mocenské struktury, které byli zavedeny po tisíce let se hroutí, zatím co jsi povídáme. Brzy se objeví důkazy o plánu elit, tak zlým, a tak všezahrnujícím, že lidé budou hluboce šokování. Dokument byl vyroben, aby Vám pomohl se vypořádat s tím, co přijde. Je to dobrá věc? Ach ano, je to nejlepší věc, která se nám mohla stát. Abychom ale pochopili a zpracovali kvantový skok, který jako lidstvo máme uskutečnit, musíte pochopit realit, nebo chcete-li časovou osu, ve které jsme my, jako druh, byly umístěny. Zatím nemáte ani tušení.

➡️Zlo, které jsem zmínila, pracuje v zákulisí, tak inteligentně, tak brilantně, že si toho těžko někdo všiml. V prvním řadě Vám dám stručný přehled věcí, které mně donutili se zamyslet. Věci, díky kterým možná přestanete chtít hledat pravdu. Začneme tedy. Můžeme? Jste připraveni? Vydejte se se mnou na cestu dolů králičí norou.

➡️🔥🔥🔥Začněme s nedávnými lesními požáry.  Například v Kalifornii. Věděli jste, že tyto požáry zapomněli spálit stromy? Že byli schopné řezání domů napříč? Že stromy hořeli zevnitř ven? Že byly schopni nadzvednout auta a praštit s nimi o zem? Jste si jistí, že se jedná o obyčejné lesní požáry? A co toto? Žijeme ve světě, kde se rtuť považuje za vysoce toxickou, ale ne, když se má aplikovat přímo dětem, a to v nesmyslně velkém množství? Není pochyb o to, že jste slyšeli o chemtrails. Popírané vládami dlouhou dobu, ale v poslední době uznané a udávané jako geoinženýrské aerosoly. Vypouštějí se do naší atmosféry, aby nás prý chránili před globálním oteplováním. K zamyšlení je však skutečnost, že jsou vypouštěny spolu s těžkými kovy, Aluminium, Barium, Cadmium, Titanium, které se ukládají v našem mozku a kde bylo dokázáno, že způsobují Alzheimerovou a Parkinsonovou nemoc, a věděli jste, že v mnoha zemích a mezi něž patří i moje rodné Holandsko.

➡️🧠Musíme jednoznačně říci NE darování orgánů, protože pokud to neuděláme, naše orgány budou majetkem státu, jakmile je náš mozek označený za mrtvý? Naposled byl tento zákon zaveden v době nacistické okupace.

➡️👹💒Věděli jste, že náš současný papež je první, kdo řekl, že peklo neexistuje, ale ďábel ano? Není podivné, že vatikánský sál je plný odkazů na Reptiliány, hady, plazy? Věděli jste, že Vatikánský teleskop se nazývá Lucifer? A odkdy dělá papež znamení ďábla?

➡️11. září!!! Kdy jeden pták může způsobit obrovské škody na letadle? 11. září se dvě letadla rozhodla prorazit skrz ocel. Třetí letadlo záhadně zmizelo v budově (Pentagonu). A čtvrté padlo na zem, bez zanechání jakýchkoliv trosek, nebo těl. Letadla byla pilotována „teroristy“, kteří za sebou měli jen pár letových hodin v malé Cessně (letadlo).

➡️Pak jsou tu hrozivé útoky na nevinné lidi, ve kterých ty samé oběti mohli přežít až 3 různé útoky. Tento malý šťaslivec přežil střelu do hlavy, a vše, co potřeboval, byla pouze náplast. A díky Bohu, ne všechny oběti byli lidé z masa a krve. Hadrová panenka??? To jako vážně???

➡️📖📚 Co si myslíte o tomhle? Jste rodič. Jste si vědomí skutečnosti, že dětské karikatury obsahují podprahové vzkazy o sexu a násilí? Proč?

➡️ 🤰 Víte, že plně vyvinuté plody mohou být legálně potraceny v mnoha amerických státech? Že dlouhodobě obhajují potraty, říkajíc, že nenarozené děti nemohou vnímat bolest? Kdy každý doktor ví, že nervový systém se vyvíjí v plodu jako první? Není potrat plně vyvinutého dítěte to samé, jako vražda?

➡️ 🧔🏿‍♂️Dobrá, pojďme se podívat na karavanu migrantů. Tisíce lidí uprchlo ze svých jihoamerických domovů a šlo hledat lepší budoucnost do USA. Cesta dlouhé přes 3000 km trvala jeden a půl měsíce, aby byli včas na americké průběžné volby, jako politické prohlášení proti prezidentu Trumpovi. To znamená, že šli v průměru 70 km/den, v žabkách, naboso, jako tady a jako tady, 72 km za den?

➡️ 👦Proč hollywoodské celebrity podporují používání obličejových krémů, které obsahují předkožku z malých chlapců? Uvědomujete si, že jsou tyto předkožky skutečně prodávány? Že se jedná o obchod? Co bude následovat? Pití dětské krve?

Teď Vám ukážu 5 dalších věcí i když by mohla pokračovat donekonečna. Odpočítáváme:

➡️Číslo 5.: ⚕️Věděli jste, že nemoci jako AIDS, ZIKA. SARS a EBOLA jsou ve skutečnosti patentovány? Víte, že když je něco patentované, je to vyrobené lidmi?

AIDS: 4464465, 4520113

SARS: 7897744

ZIKA: attc-vr84

EBOLA: 20120251502

Člověkem vyrobené nemoci. Děláte si ze mě legraci???

➡️ Číslo 4: 🖥️👀Váš mobilní telefon, počítač, tablet a Váš televizor obsahuje spyware, který funguje nonstop bez ohledu na to, zda je přístroj zapnutý, nebo vypnutý. To znamená, že jste neustále monitorování. Každý rozhovor doma nebo v práci je nahráván. Proč? A Kým?

➡️Číslo 3:🌱☣️V roce 2018 firma Monsanto, známá pro svá geneticky modifikovaná semena a plodiny, výrobce jedovatého zabijáka plevele, Roundupu, obsahuje Glyphosate C3H8NO5P, byla zakoupený firmou Beyer, chemickým obrem, který produkuje převážně jed. Jinými slovy. Naše dodávky potravin jsou nyní z velké části kontrolovány producenty karcinogenních jedů. Monsanto začalo vyrábět látku Agent Orange, velmi silnou, vysoce toxickou chemikálií, používanou během války ve Vietnamu, aby se odstranil lesní porost a zničila úroda. Ale ukázalo se, že to dělá ještě něco. Způsobuje hrůzné vrozené deformity a různé typy rakoviny. Podle odborníků, fúze firem Monsanto a Beyen bylo perfektním spojením, stvořeným v pekle.

➡️Číslo 2: V roce 2018 Hillary Clintonová přiznala, že vymazala 33.000 e-mailů ze soukromého serveru používaného vyššími politiky. Nejen to. Kladivem rozbila svůj mobilní telefon, SIM kartu a pevné disky. Jakékoliv další důkazy, které by mohli být použity proti ni u soudu byly zničeny požárem, který „náhodou“ propukl v kanceláři, v jejím sídle. Vyklouzla z toho nakonec? A v neposlední řadě

➡️Číslo 1: Prezident Obama obdržel v roce 2009 Nobelovu cenu za mír. Pouhé měsíce po jeho uvedení do úřadu. Proboha proč? Přišel odnikud a v té době ničeho nedosáhl. V následujících osmi letech napadl 7 zemí a shazoval bombu každých 20 minut. Kdo proboha byl v této komisi Nobelova výboru?

➡️Really??? Svět není to, co si myslíte. A hádejte, co všechny tyto věci mají společného. Byly zcela ignorovány masovými hlavními médii. Ani jeden zpravodajský kanál se o ničem nezmínil, ani nic nezpochybnil. A právě, když jsem si myslela, že jsem už všechno viděla, toto se stalo prezidentem Spojených států. Myslela jsem, že v životě existují dvě politické strany. Levice a pravice. Že levice je pro obyčejné lidi, pravice pro bohaté. Ale brzy jsem zjistila, že se mé myšlenky v realitě vůbec neodrážejí. Zdálo se, že Obama okouzlil každého, včetně mně s jeho pěkným vzhledem a šarmem. Ale jak už jsem řekla. Napadl 7 zemí světa! Pákistán, Somálsko, Jemen, Afganistán, Sýrii, Irák, Lybií.  Proboha, vždyť to byl demokrat. A demokrat Bill Clinton šel od jednoho sexuálního skandálu k dalšímu. Lhal pod přísahou a prošlo mu to. Možná levice a pravice byly prostě křídla toho stejného ptáka? Navzdory své levicové výchově a pozadí a mé divoké opozici proti Trumpovi, jsem se rozhodla dát mu výhodu plynoucí z mého pochybování. Jak ale, v první řadě, mohl být zvolen? Těsně před volbami se objevilo WikiLeaks. Založeno Julianem Assangem v roce 2006, WikiLeaks je obří on-line knihovna, ze světově nejvíc citlivých dokumentů, získaných od informátorů z nejvyšších pozic. 10 milionů dokumentů!!! Mnoho informací se týká válek, špionáže a korupce. Tedy těsně před prezidentskými volbami WikiLeaks publikoval velmi usvědčující důkazy o korupci v rámci Clinton Foundation a prezidentské kampaně Hillary Clintonové. Takže, co se vlastně stalo? Tohle se stalo. Dne 20.1.2017 byl Donald J. Trump inaugurován jako prezident Spojených států amerických. Jak ale WikiLeaks získalo důkazy o korupci Clintonů? Unikli dík zaměstnanci demokratického národního výboru Sethu Richovi, který byl následně nalezen mrtvý se dvěma kulkami v zádech. Kdo zabil Setha Riche? To zjistíme v následujících epizodách. Co tedy prozatím víme? Donald Trump jako prezident Spojených států.

➡️➡️➡️A pak se z ničeho nic, objevila záhada „Q“. Dolu králičí nohou…  2. část         

➡️28.10.2017 byl na kanále 4chan umístěn tajemní anonymní příspěvek, který neobsahoval nic jiného, než kódy.

✅Anonymus ID: BQ7V3bcW  No.14701219

Oct 28 2017 15:44:28 (EST)

✅Anonymus ID: gb953qGI  No.14700538

Oct 28 2017 14:33:50 (EST)

Byl to začátek nového fenoménu. Příspěvky od Q. Které byli brzy přesunuty na 8chan, kvůli hackerským útokům. A které se stali stále více populárnější mezi tzv. Qanony, anonymní lidé, kteří byli na pozoru před mainstreamových médií, kteří přišli hledat pravdu pomocí jiných zpravodajských kanálů na Internetu. Později se v tomto dokumentu dostanu k identitě Q.

Q komunikuje s lidmi právě pomoci svých Q zpráv. Dává nám útržky, nebo drobky, které my Anonové sbíráme a dešifrujeme. Útržky od Q nám ukazují lepší svět, bez válek, zrady a korupce. Svět po Velkém Probuzení. Q používá slova a krátké věty, které se stále opakují. „Ticho před bouří.“ „Vypouštění bažiny.“ „Věř Plánu.“ „Tito lidé jsou morbidní.“ „Toto není hra.“ „Následuj mapu.“ „Budoucnost potvrdí minulost.“ „Uvažuj zrcadlově.“ „Používej logiku.“ „Následuj bílého králika.“ „Nikdy si nemyslela, že by mohla prohrát.“ „Ti co vědí nemohou spát.“ „Společně jsme silní, oddělení upadneme.“ WWG1WGA. Někdy Q příspěvky zkrátí na pouhou tečku. Místo celých jmen se používají pouze iniciály. Někdy obsahují spoustu informací. A někdy nám dává kombinace písmen a čísel, abychom si to mohli srovnat. Byly zavedeny Q hodiny a trvalo nám dost času, než jsme zjistili, jak je číst. A pak se objevila Q mapa dosahující neuvěřitelné množství životně důležitých informací. Mapa byla vytvořená Dylanem Lewisem Monroem a obsahuje přehled skutečné historie lidstva a jejich mocenských struktur.

Q není kult, jak říkají jeho odpůrce. Především nám Q neříká, co si máme myslet, nebo co máme dělat. Spíše nám dává otázky, stopy a hádanky, abychom my sami bádali a našli odpovědi, a prostřednictvím toho, my sami nacházíme pravdu. Díky tomuto bádání jsem se dozvěděla daleko více o Americe a globální politice, než, jsem kdy snila. Nikdy jsem se o politiku opravdu nezajímala, ale Q mně otevřel oči pro úplně jiný svět. Svět tajných spolků, tajných služeb uvnitř tajných služeb, a tajném obchodování v obrovském měřítku. Svět stínových vlád, kde 1% extrémně bohaté populace doslova vládně celému světu. Ani naši političtí vůdci, ani naši prezidenti. Ale velmi malá skupina, kterou nazýváme ilumináti, nebo kabala. Dozvěděla jsem se o mistrovském ďábelském plánu, zcela ovládnout svět. A co my obyčejní lidé, jako Vy nebo já? Nevíme vůbec nic. Ráno vstáváme, chodíme do práce, platíme účty a naše daně, sledujeme televizi a chodíme spát. Nevědouce, že probíhá bitva za našimi zády o světovou nadvládu. Doslova bitva mezi dobrem a zlem. Q neustále ukazuje na to, že my anonové musíme sami bádat. A m bádáme. Jako pitomí. Jako armáda digitálních umělců, spojujeme souvislosti. Právě probíhá válka o světovou dominanci, o absolutním podrobení mas. Jak je toho dosahováno? Neustálým vedením válek. Zavedením federální rezervní banky (FED) a centrálních bank, obchodováním s drogami, ropou a lidmi.

➡️Pouze dva američtí prezidenti se pokusili rozbít silu elit. Počínaje tiskem svých vlastních bezúrokových peněz bez dluhů, čímž obešli Federální rezervní systém. By to Abraham Lincoln a John Fitzgerald Kennedy. Co ještě měli společného? Oba byli zavražděni. Proč jsou tedy banky tak důležité? Co přesně je Federální rezervní systém a jeho centrální banky? Federální rezervní systém je centrální bankovní systém USA a navzdory velmi zavádějícímu slovu „federální“, všechny centrální banky na celém světě jsou soukromě vlastněny. Nejsou to vládní instituce. Jsou vlastněny jedněma z nejbohatších a nejvlivnějších rodin z celého světa. Z nichž dvě jsou nejblíže vrcholu pyramidy. Rotschildové a Rockefellerové. Federální rezervní systém byl založen v roce 1913.  i přes opozici ze strany americké vlády a některých velmi bohatých lidí, jako Benjamin Guggenheim z velmi vlivné těžařské rodiny. Isidora Strause, vedoucí obchodních domů a politik a Johna Jacoba Astora, obchodníka, vynálezce a pravděpodobně jednoho z nejbohatších mužů té doby. Bohatství těchto „3 mužů“ v té době činilo přibližně 500 milionů dolarů, což by dnes činilo něco jako 11 miliard. Tito muži byli tak bohatí, že nemohli být koupeni. Žádnou bankou. Co ještě měli společného kromě peněz, moci, síly a opozice proti vytvoření amerického FEDu? 🎚️ 🎚️ 🎚️Ti všichni tři zemřeli 15 dubna 1912, když loď, po které cestovali narazila do ledovce a zmizela ve studených vodách oceánu. Náhoda? Jenom říkám, že katastrofa Titaniku byla velmi záhadná. Zbytek opozice byl snadno potlačen, kongres byl vynechán. FED byl vytvořen nezákonně, neústavně, čehož jsi mnoho lidí ani není vědomo.

➡️Pojďme se podívat na viditelný vrchol mocenské pyramidy, kde máme rodinu Rothschildů. Ve zkratce tato rodina vlastní většinu světa, vlastní každou centrální banku na světě, vlastní Federální rezervu (FED), ovládá Mezinárodní měnový fond (MMF), ovládají Světovou zdravotní organizaci (WHO). Financovali obě strany všech válek od dob Napoleona, financovali bolševickou revoluci Lenina, financovali Hitlera a nacisty financovali stroje IBM na děrované štítky (první PC) pro účinné stíhání židů nacisty a měli akcie ve firmách Exxon a IG Farben, obchodníky s plynem Cyklon B, pro nacistické plynové komory. Odhadované čisté jmění rodiny Rotschildů je 500 miliard dolarů. Když máte tolik peněz a moci jako Evelyn de Rotschild, můžete šťouchat do hrudi anglického korunního prince, jako by to byla vaše čubka. A když se té moci postavíte a pokusíte se jim zabránit v převzetí vašeho bankovního systému zřízením Centrální banky ve Vaši zemi, která Vám půjčuje peníze za šílené úrokové sazby, které nikdy nemůžete splácet, takže se vaše země stane věčným otrokem bankovního systému Rotschildů, jako se to stalo každé zemi na světě, jste buď vypuzeni, nebo zabiti. Vaše země bude napadena a roztrhána na kousky ve jménu demokracie, za podpory mainstreamových médii, které vás vylíčí, jako diktátora. Totéž platí pro ty, kteří odmítají přijmout všemohoucí americký petrodolar. (Irak, Saddam Hussein)Totéž platí i pro ty, kteří odmítají přijmout všemohoucí americký petrodolar. A je toho mnohem více, ale to si necháme na jindy.

 

📌🧔🏿‍♂️21.1.2024, Volný Blog: AGENT FRANCOUZSKÉ ZPRAVODAJSKÉ SLUŽBY: DO 50 – 70 LET BUDE KOMPLETNĚ CELÁ EVROPA ISLÁMSKÁ.

➡️Agent francouzské tajné služby (DGSE) samozřejmě nemá na mysli jen západoevropské země, ale Evropu jako kontinent, zahrnuje sem tedy kompletně všechny evropské země.

Než se podíváme na to, co v rozhovoru prozradil, řekneme si něco o tom, jak došel k závěru, že půjde o CELOU Evropu, tedy ne pouze o její část, která směřuje k chalífátu již v tento moment.

➡️O tom, že se za nějakých maximálně 20 let stane chalífát z většiny západoevropských zemí, nemohou panovat sebemenší pochybnosti. Stačí se podívat na demografii, kdy v nejmladší generaci mnohde převažují muslimové, přičemž tyto země si další muslimy soustavně dováží.

➡️Mezitím z dotčených zemí na jedné straně prchá část obyvatelstva, která chce islamizaci uniknout, na druhé pak vymírá nejstarší generace, prozatím s největším zastoupením původního obyvatelstva v populaci.

➡️A samozřejmě i nadále pokračuje muslimská invaze, silně podporovaná EU, jejíž kontakty s Muslimským bratrstvem jsou dlouhodobě více než vřelé, jak dokazují i nemalé dotace zasílané z EU islámským neziskovkám na něj napojeným.

➡️Dalším faktorem, který islamizaci urychlí, je vysoká porodnost muslimek a razantně klesající porodnost původních obyvatel, ale také slučování rodin těch, kteří jsou již v Evropě.

➡️Nezapomínejte také na to, že migrační pakt umožňuje i sloučení širších rodin než dosud, což bude znamenat, že jeden muslim na sebe „nenabalí“ 20 dalších, ale třeba 100.

➡️V neposlední řadě je pak potřeba počítat i s konverzemi nemuslimů – a to jak nenásilným, tak násilným způsobem. Aktuálně ke konverzím dochází stále častěji – a to zejména v mladších generacích.

➡️Tedy podhoubí pro islamizaci Evropy je ideální a nezdá se, že by se našla země, která se jí v příštích desetiletích vyhne.

Pokud nyní narážíte na Rusko, které je částečně také v Evropě, tak to je islamizováno zhruba stejně jako Francie (samozřejmě v přepočtu na počet obyvatel) a proti postupující islamizaci se v zemi prakticky nic nedělá.

A jak dojde i k islamizaci zemí, které mají jen malé procento muslimů ve společnosti? Velmi lehce.

➡️U nás je asi tolik muslimů, kolik měli v co do počtu obyvatel stejně velkém Švédsku před 20 lety. Jakmile okolní země, které k tomu mají slušně naběhnuto (Německo, Rakousko) přejdou na chalífát, islamizace sousedů nebude pro muslimy nejmenší problém.

➡️Dosud zde také nebyla taková vláda, která by proti islamizaci země jakkoli bojovala (spíš naopak), takže předpověď je skutečně založena na zcela reálných předpokladech…

➡️Evropa v ohrožení: Agent DGSE (francouzská zpravodajská služba) předpovídá totální islamizaci celého kontinentu.

➡️Bývalý agent DGSE, francouzské vnější zpravodajské služby, bije na poplach: Evropa bude plně islamizována za 50-70 let. To znamená, že vaše děti nebo vnoučata, která se dnes narodí, budou otroky muslimů.

➡️Toto ustanovení vyvolává obavy ohledně italské přistěhovalecké politiky a její neschopnosti adekvátně řešit problémy, které představuje neevropské přistěhovalectví.

➡️Itálie je totiž aktuálně hlavním vstupním bodem muslimské invaze.

➡️Bývalý agent DGSE řekl, že projekt islamizace Evropy dokončí Muslimské bratrstvo. Tato předpověď vyvolala bouřlivou debatu o tom, jak Evropa přistupuje k otázce přistěhovalectví.

➡️Drtivá většina evropských zemí má politiku slučování rodin, která umožňuje migrantům přivést do země své rodinné příslušníky. Tato politika však byla kritizována za nedostatek přísnosti a skutečnost, že může usnadnit výměnu obyvatel.

➡️Evropa navíc dosud neodstranila mimoevropskou legální imigraci, což je krok, který by mohl omezit vstup migrantů z mimoevropských zemí. Tato nečinnost je známkou krátkozrakosti ze strany evropských vlád (jde v podstatě o politiku EU).

➡️Pokud se předpověď bývalého agenta DGSE naplní, Evropa by mohla v nadcházejících desetiletích čelit značným výzvám. Totální islamizace Evropy by mohla vést k radikálním změnám v evropské kultuře, společnosti a zákonech.

Abychom tomuto scénáři zabránili, je nezbytné, aby evropské země přehodnotily svou přistěhovaleckou politiku a přijaly opatření k zajištění budoucnosti původní evropské civilizace.

➡️Závěrem lze říci, že předpověď bývalého agenta DGSE podtrhuje důležitost nulové imigrační politiky vůči islámským zemím. Evropa musí tuto otázku naléhavě řešit, aby zajistila bezpečnou a prosperující budoucnost pro všechny své občany.

K uvedenému ještě dodávám, že pokud bude většina evropských zemí pod kuratelou EU a dokud si lid bude volit loutky, není změna tohoto kurzu možná.

Umíte-li francouzsky, můžete shlédnout celé video s varováním francouzského agenta, který jistě o této problematice ví mnohem víc, než jakýkoli řadový Evropan:

zdroj: https://necenzurovanapravda.cz/2024/01/agent-francouzske-zpravodajske-sluzby-do-50-70-let-bude-kompletne-cela-evropa-islamska/

Všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

 

📌☭☆Ruští vojáci zaujali pozice ukrajinských ozbrojených sil. Naši vojáci brigády Sever-V Dobrovolnického sboru kryli nepřátelské pozice a zajali důstojníky VSU. Výborně chlapci!

(https://t.me/+-QH9fZcwOu83ZWRi)

☭☆Z šli vojáci ruské gardy do zóny Severního vojenského okruhu z Čečenska.

„Nejde o první nasazení vojenského personálu pluku v bojové zóně. Od prvních dnů Severního vojenského okruhu se ho aktivně účastní a plní svou vojenskou povinnost se ctí,“ uvedl šéf Čečenské republiky Ramzan Kadyrov. Díky těmto hrdinům za ochranu země!

(https://t.me/+-QH9fZcwOu83ZWRi)

 

📌22.1.2024, Matěj Gregor živě: Fialo, můžete vylézt. Rakušan se úplně zbláznil.                                 https://www.youtube.com/live/4JFCwSrBTGo?si=rfPpgLVqfnoPE6Rb

 

📌💥💥💥21.01.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: Zelenskyj opět přivolává Putinův hněv, protože ukrajinské drony způsobily požár v ruském přístavu…

Na kameře masivní vzplanutí v Ruském ropném terminálu. Ruská okres ve vysokém stupni pohotovosti uprostřed velkého ohně. Ukrajinské drony zaútočili na Ruský přístav uprostřed války? Oheň vypukl ve výložním terminále firmy Novatek, což je RU 2. největší producent přírodního plynu. Nebyli hlášeny žádné oběti, jako výsledek požáru v přístavu na Baltském moři, který se jmenuje Ust-Luga. Úřady, které sídlí v Kingissepském okresu vyhlásili vysoký stav pohotovosti po, po evakuaci tohoto přístavního terminálu. Požárníci i zásahoví jednotky byli nasazeni, přijeli na scénu. Ačkoliv příčina toho ohně zůstává neznáma, tak obyvatelé blízkého okolí prohlásili, že slyšeli zvuk bezpilotního leteckého prostředku, který předcházel explozi. Místní noviny Fontánka uvedli zprávu, že zhruba v čase tohoto incidentu přistávalo letadlo na Petrohradkém letišti Pulkovo a nebylo mu povoleno přistání. Ust-Luga je největší přístav v Pobaltském moři asi 170 km od Petrohradu. Je tam 12 terminálů určených pro nakládání a manipulaci s různými produkty, včetně ropy a plynu, hnojiv, zkapalněného zemního plynu, dřeva a obilnin. Již dříve, tento týden, Ruská armáda překazil Ukrajinský dronový útok nad Petrohradem. Letecký prostředek poháněný vrtulí byl naložen 3. kilogramy výbušnin, ale byl sestřelen, blízkosti toho nakládkového ropného terminálu. Podle místních médii UA zacílila na ropní terminál opět.

https://youtu.be/07emMJX07iQ?si=YMIzJZIYcw-b8Tyf

 

📌💥💥💥21.01.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: Spojené státy čelí ohni ze Saúdské Arábie a Spojených arabských emirátů v době, kdy se izraelská válka přelévá do celého regionu Středního východu; „Čas už uplynul.“ Irán, Syrie, Irák, Libanon, Jemen. Gaza a Izrael. Útoky vyhrocují obavy z války. Arabské země, Saudská Arábie a Spojené Arabské emiráty varují USA. Nebezpečná eskalace. Čas už dochází, říkají Saudové a Spojené Arabské emiráty Spojeným státům….

https://youtu.be/3b2-PDzsIoY?si=xiWcEQ6ysfmbqxZr

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naši nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *