Legitimita prezidenta Zelenského skončila!

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

26.5.2024

Legitimita prezidenta Zelenského skončila! Vladimir Putin to prohlásil při návštěvě v Minsku a dodal, že není jisté, s kým vlastně Rusko bude vést mírové rozhovory! A proč chtělo Německo ze Slovenska odpalovat rakety nad Ukrajinu? Gruzínský premiér šokoval slovy o speciální službě jisté země, která stojí za atentátem na Fica! A proč mu eurokomisař vyhrožoval Ficovým osudem?

Přesně jak jsem předpověděl před dvěma dny ve svém článku o Ruslanu Stefančukovi [1], otázka legitimity expirovaného prezidentského mandátu Volodymyra Zelenského je najednou tématem nejvyšších politických procesů a k celé věci se v pátek vyjádřil i Vladimir Putin. Učinil tak během tiskové konference v Minsku během státní návštěvy Běloruska, během které se řešily obchodní a bezpečnostní otázky. Ruský prezident reagoval na dotaz jednoho z novinářů a prohlásil, že legitimita ukrajinského prezidenta Zelenského po 20. květnu skončila a v současné době Moskva neví, s kým by měla jednat v případě mírových rozhovorů.

celý článek si můžete přečíst ZDE: https://aeronet.news/legitimita-prezidenta-zelenskeho-skoncila-vladimir-putin-to-prohlasil-pri-navsteve-v-minsku-a-dodal-ze-neni-jiste-s-kym-vlastne-rusko-bude-vest-mirove-rozhovory/

článek vyšel: 24.5.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *