Konec války? Německo zakáže veškerou novou vojenskou pomoc Ukrajině

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

18.8.2024

Závěry vyšetřování výbuchu Nord Streamu měly ve světle aktuálního zjištění jasný účel. Bylo zapotřebí najít vhodnou záminku k ukončení ukrajinského konfliktu – a to zřejmě v zájmu nějaké nové události, která se pro svět nyní chystá.

Uvědomme si, že „doba covidová“ prakticky ze dne na den skončila momentem, kdy vjela ruská vojska na Ukrajinu. Je-li v plánu například „plandemie 2,0,“ pak by bylo dobré, aby se konflikt na Ukrajině maximálně urovnal a nešířil se ještě dále do Ruska.

Konečná verze vyšetřování, která poukázala na skupinu ukrajinských opilců jako na ty, kdo vše organizovali (a o CIA ani slovo), přičemž dokonce i Zelenskij figuruje mezi těmi, kdo mají máslo na hlavě, vytvořila vítanou záminku pro podobnou reakci ze strany Německa.

Nezapomínejme, že Německo rovná se EU, takže nyní se k Německu začnou přidávat některé další lokajské země. A poslední jestřábi už možná brzy nenajdou oporu ani ve Washingtonu, kde může již v lednu převzít žezlo Trump, který by podporou zbrojení Ukrajiny zradil vlastní voliče.

celý článek si můžete přečíst ZDE: https://necenzurovanapravda.cz/2024/08/konec-valky-nemecko-zakaze-veskerou-novou-vojenskou-pomoc-ukrajine/

pův. článek vyšel: 18.8.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *