Karel Gott: Srpen 1968 byl dohodnutý mezi SSSR a USA, to pouze dnes se ukazuje jenom na jednu z těch velmocí!

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

18.8.2024

Karel Gott: Srpen 1968 byl dohodnutý mezi SSSR a USA, to pouze dnes se ukazuje jenom na jednu z těch velmocí! Američané chtěli v roce 1969 v Československu normalizaci s lidskou tváří a dočasně otevřené hranice, kdo chce, ať odejde! Karel Gott dál šokuje na mainstreamových médiích a je pouze otázkou času, kdy se dostane na black list neoliberální kavárny!

Národní umělec a zpěvák lidských srdcí Karel Gott poskytl včera Českému rozhlasu exkluzivní rozhovor [1], ve kterém Martina Kociánová hovořila se zpěvákem o jeho začátcích pěvecké kariéry, ale co čert nechtěl, řeč se postupně stočila na výbušné téma roku 1968 a především 1969, kdy Karel Gott natočil zásadní album Vánoce ve zlaté Praze. Karel Gott vysvětlil jednu z podivností, o které jsem před nějakým časem hovořil v jednom ze svých pořadů na Svobodném vysílači CS, že komunistický a údajně zlý a tuhý normalizační režim nechal po celý rok 1969 otevřené hranice pro občany ČSSR na západ v situaci, kdy mocenské struktury Dubčekovy vlády byly již koncem září 1968 zcela eliminovány a v lednu 1969 už pevně držela procesy v zemi tzv. normalizační klika. Přesto nadále zůstávaly hranice otevřené. Kdo by to čekal, že odpověď na tuto záhadu najdu na mainstreamovém rozhlasu?

celý článek si můžete přečíst ZDE: https://aeronet.news/karel-gott-srpen-1968-byl-dohodnuty-mezi-sssr-a-usa-to-pouze-dnes-se-ukazuje-jenom-na-jednu-z-tech-velmoci-americane-chteli-v-roce-1969-v-ceskoslovensku-normalizaci-s-lidskou-tvari/

pův. článek vyšel: 31.10.2018

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *