Julian Assange byl po 1901 dnech propuštěn z londýnské věznice Belmarsh a odletěl do Austrálie výměnou za dohodu s americkým hegemonem!

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

29.6.2024

Julian Assange byl po 1901 dnech propuštěn z londýnské věznice Belmarsh a odletěl do Austrálie výměnou za dohodu s americkým hegemonem! Přizná vinu za špionáž a americký soudce na Saipanu mu udělí trest, který si již odseděl v Londýně! Assange bude volný, ale odsouzený, zatímco američtí zločinci z dokumentů, které Assange odhalil a uveřejnil, ani nebyli obviněni!

Australský aktivista a novinář Julian Assange je na svobodě poté, co podepsal s americkým ministerstvem spravedlnosti dohodu o vině a trestu, kdy se přiznal k jednomu bodu americké obžaloby, že prováděl špionáž a neoprávněné nabyl, sdílel a šířil utajované americké materiály [1]. Součástí dohody je, že po propuštění z londýnské věznice Belmarsh, kde byl vězněn 1901 dnů, tedy více než 5 let, odletí nejprve na Severní Mariánské Ostrovy v Pacifiku, na ostrov Saipan (bývalý japonský ostrov), což je od konce II. sv. války americké zámořské teritorium.

A tam před místním americkým soudcem ve středu 26. června přizná vinu za špionáž a vyslechne si trest ve stejné délce, jaký si již odseděl v Londýně. Podle dohody mu bude tento trest započítán, takže od soudu na Saipanu má odejít v ten samý den jako svobodný muž a vrátí se domů do Austrálie, po dlouhých 12 letech. Taková je dohoda s americkým ministerstvem spravedlnosti, viz. publikovaný dokument o dva odstavce níže.

celý článek si můžete přečíst ZDE: https://aeronet.news/julian-assange-byl-po-1901-dnech-propusten-z-londynske-veznice-belmarsh-a-odletel-do-australie-vymenou-za-dohodu-s-americkym-hegemonem-prizna-vinu-za-spionaz-a-americky-soudce-na-saipanu-mu-udeli/

článek vyšel: 25.6.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *