Jediný přeživší z Kellnerova zříceného vrtulníku na Aljašce po 3 letech promluvil na americké televizi, co se dělo po pádu helikoptéry!

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

13.5.2024

Jediný přeživší z Kellnerova zříceného vrtulníku na Aljašce po 3 letech promluvil na americké televizi, co se dělo po pádu helikoptéry! Petr Kellner chodil okolo trosek stroje, potom někam odešel a dispečink podivně prodlužoval přivolání pomoci po dobu 8 hodin! David Horváth popsal poslední okamžiky českého miliardáře! Svědectví přináší více otazníků než odpovědí!

Americká televizní stanice Alaska’s News Source přinesla po 3 letech naprosto nečekaný a exkluzivní rozhovor [1] s Davidem Horváthem, českým snowboardistou a jediným přeživším ze zřícené helikoptéry Petra Kellnera na aljašském ledovci Knik. V důsledku nehody, ke které došlo 27. března 2021, zahynul nejen český miliardář, ale i další čtyři lidé. Horváth byl osobním přítelem Petra Kellnera a v rozhovoru popsal americké stanici okamžiky, které se odehrály po pádu helikoptéry, která narazila do štítu pohoří Chugach na Aljašce.

Naše redakce v březnu 2021 přinesla zásadní článek [2] o nehodě a upozornili jsme na možné podivnosti a souvislosti, protože jen krátce předtím ve stejném typu helikoptéry zahynul jeden z nejbohatších Francouzů, šéf a majitel francouzského zbrojařského a leteckého konglomerátu Dassault Group, Olivier Dassault. Tehdy v roce 2021 jsme měli podezření, že něco ve smrti Petra Kellnera nehraje a rozhovor s Davidem Horváthem naše podezření nyní nejen oživil, ale především prohloubil. Svědectví Kellnerova přítele totiž odhaluje bizarní souběh událostí, na jehož konci možná největším zabijákem nebyl pád helikoptéry, ale mráz a především dlouhý čas.

celý článek si můžete přečíst ZDE

článek vyšel: 12.5.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *