Generální tajemník NATO chce v Evropě rozmístit jaderné hlavice ze skladů, aby prý došlo k vyslání vzkazu Rusku, že aliance je připravena k jadernému střetu s Moskvou!

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

20.6.2024

Generální tajemník NATO chce v Evropě rozmístit jaderné hlavice ze skladů, aby prý došlo k vyslání vzkazu Rusku, že aliance je připravena k jadernému střetu s Moskvou! K výroku došlo pouhý 1 den po fiasku na mírové konferenci ve Švýcarsku, kde se potvrdilo odhodlání k válce s Ruskem! Většina jaderných hlavic v Evropě je přitom rozmístěna na stíhačkách, mezi nimi i na F-16 pro Ukrajince!

Kdo by to řekl, že pouhý jeden den po údajné mírové konferenci ve Švýcarsku, která měla vytyčit cestu k mírovému urovnání konfliktu na Ukrajině, dojde k tak brutálnímu výroku na podporu války, agrese a eskalace, až se doslova tají dech. Generální tajemník NATO Jens Stoltenberg totiž prohlásil, že NATO v současné době jedná o rozmístění jaderných zbraní v Evropě, které jsou momentálně uloženy ve skladech.

Jejich rozmístěním na nosiče by prý byl vyslán Rusku jasný vzkaz, že NATO je připraveno i na nejhorší, tedy na jadernou konfrontaci s Ruskem. Stoltenberg to prohlásil pro deník The Telegraph [1] a potvrdil, že vedle již rozmístěných jaderných hlavic se nyní jedná o rozmístění dalších hlavic v Evropě.

celý článek si můžete přečíst ZDE: https://aeronet.news/generalni-tajemnik-nato-chce-v-evrope-rozmistit-jaderne-hlavice-ze-skladu-aby-pry-doslo-k-vyslani-vzkazu-rusku-ze-aliance-je-pripravena-k-jadernemu-stretu-s-moskvou-k-vyroku-doslo-pouhy-1-den/

článek vyšel: 17.6.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *