Bill Gates pracuje na vytvoření globálního pandemického vězení

21. března 2023

Dalo by se předpokládat, že epická katastrofa, jakou byla reakce na COVID, by měla vést k jisté pokoře a přehodnocení, jak se veřejné zdraví mohlo tak zfušovat. Měli svůj pokus, ale způsobili dlouhodobou globální katastrofu.

To je každému kompetentnímu pozorovateli více než zřejmé. Dalším krokem by mohlo být zjistit, zda existují nějaká místa, kde to šlo docela dobře, a Švédsko mě napadne jako první. Vzdělávací ztráty nebyly žádné, protože nezavírali školy. Obecně život šel normálně a s velmi dobrými výsledky.

Dalo by se předpokládat, že správnost švédské cesty je prokázaná. Je smutné, že našim vůdcům evidentně nezáleží na důkazech. Jde jim o moc a peníze za každou cenu. V důsledku toho jsme svědky soustředěného úsilí, abychom příště chyby nejen zopakovali, ale ještě zhoršili.

Dva nejlepší příklady se objevily o víkendu.

New York Times: „ Znovu děláme ty samé chyby “ od Billa Gatese.

Wall Street Journal: „ Co fungovalo proti Covidu: Masky, lockdowny a vakcíny “ od Toma Friedena (bývalého šéfa CDC).

Gates využívá privilegované místo, kterého se mu v New York Times dostává, aby znovu agitoval za Global Health Emergency Corps (globální zdravotnické jednotky rychlého nasazení), usazené ve Světové zdravotnické organizaci a řízené stejnými lidmi, kteří tehdy tvořili opatření proti pandemii. Jinými slovy, bylo by to jádro globální vlády, která by světu prosazovala další lockdowny – lockdowny, při kterých by se čekalo na další kolo vakcín.

Jinými slovy, podle Gatese potřebujeme, aby si výzkum i nadále pohrával v laboratořích s triky, které předvídají patogeny budoucnosti, čímž se opět zvyšuje riziko úniků z laboratoří, které si pak vyžádají nápravu, kterou mohou vyrábět a distribuovat pouze farmaceutické společnosti, ve kterých má tak velké investice.

Takže máme ve hře tuto pekelnou smyčku: gain-of-function (úpravy virů s cílem vytvoření viru s pokročilými funkcemi /vlastnostmi), abychom mohli předvídat další patogen jeho vytvořením, a tak riskovat únik z laboratoře, který uvolní patogen, který pak musí být eliminován samotnými vakcínami, ale svět má akceptovat lockdown, dokud je nebude možné vpíchnout do miliard paží.

A mějte na paměti, že Gates není jen další chlápek, který píše úvodník. Je faktickým vlastníkem Světové zdravotnické organizace, takže jeho prosazování permanentní pandemické byrokracie má velkou váhu. Jeho vysněná byrokracie by převážila nad národní suverenitou, aby se ujistil, že už nikdy nebude další Švédsko.

„Pro kteroukoli zemi je těžké zastavit šíření nemoci na vlastní pěst,“ píše „Mnoho z nejsmysluplnějších akcí vyžaduje koordinaci z nejvyšších úrovní vlády.“

Model je vždy stejný a je převzat ze světa informatiky. Existuje čistý pevný disk, analogický lidskému tělu nebo celé společnosti. Fungují dobře, ale pak přichází exogenní hrozba ve formě malwaru. Abychom to porazili, potřebujeme software, který je aktualizovaný. Samozřejmě byste neměli zapínat počítač, dokud nebudete moci vyčistit pevný disk.

Tady to myslím vážně: Gatesovo chápání virů není o nic sofistikovanější. Za ta léta se nenaučil absolutně nic. Stále opakuje směšné repliky z jeho TED Talks před lety.

Ve skutečnosti to nemá nic společného s biologickými viry, pro které jsme si vyvinuli imunitní systém, což je koncept, který je pro Gatese zcela nepochopitelný. Považuje za nepředstavitelné, že nejlepší strategií pro zdravé lidi je setkat se s virem a trénovat imunitní systém. Ve skutečnosti je touto myšlenkou zděšen a dává přednost pouze injekčním látkám určeným k boji s nemocemi.

Ztrácí se také způsob, jakým se všechny viry – ať už z laboratoří nebo přírody – musí podřídit přirozené epidemiologické dynamice šíření patogenů. Čím jsou smrtelnější, tím méně je pravděpodobné, že se rozšíří. A platí to i obráceně: čím jsou rozšířenější, jako COVID, tím méně jsou závažné.

Důvod je jednoduchý: patogen potřebuje živého hostitele. Ano, existují další proměnné, jako je latence, což je doba, po kterou virus žije v hostiteli, než se objeví oslabující příznaky. Ale kromě toho nemůže ani laboratoř vytvořit nic, co by si z této matrice našlo cestu ven.

Pokud odstavci výše rozumíte, mohu vám slíbit jedno. Nyní víte o virech mnohem více než Bill Gates. A přesto je to on, kdo má rozhodující vliv na pandemickou politiku po celém světě. Důvod je extrémně drsný: jsou to jeho peníze. Rozhodně to není jeho inteligence. Ve skutečnosti je spíše šokující, jak si jen jeho peníze dokázaly koupit mlčení vědců po celém světě, kteří se projevili jako děsivě poslušní a uctiví vůči šílenství, se kterým Gates po desetiletí kšeftuje.

Dobrým příkladem je Tom Frieden, autor výše zmíněného článku ve Wall Street Journal. Přes všechny problémy pandemické reakce, píše, víme, co funguje: masky, lockdowny a očkování (ideálně povinné). Ten článek je tak šílený, že je frustrující byť i jen napsat odpověď. A to proto, že jeho závěry jsou již zapečeny do prózy. Vytahuje spoustu odkazů na různé studie, aby nikdo nepochyboval o jeho pravdivosti, přičemž se pečlivě vyhýbá obrovskému množství studií, které ukazují opak.

Takže ano, strávil jsem přes týden příliš mnoho času prohlížením důkazů pro jeho tezi. O maskách cituje absurdní studie z doby před třemi lety. Jedna se podívala na maskování v Arizoně během tří týdnů a přišla na rozdíl v míře infekce. Ale tato studie byla během nejmenší počáteční vlny z roku 2020 a je zcela zneplatněna následnými analýzami ze stejných dvou krajů, nemluvě o mnoha stovkách kvalitních studií, které neprokázaly absolutně žádný rozdíl v šíření viru v závislosti na maskování.

Další studie pochází z lodi námořnictva, ve které byli lidé požádáni, aby si sami vedli hlášení. To není ani seriózní věda a přesto to tento bývalý šéf CDC cituje. Stejná studie byla prosazována CDC, aby ospravedlnila svůj tlak na masky. Během tří let se objevila v sérii MMWR, která zahrnovala jedny z nejhorších věd, jaké kdy moderní byrokracie šířila.

Pokud jde o lockdowny podniků, Frieden se ani neobtěžuje citovat studii na jejich obranu. Jen prosazuje právo vlád zavřít podniky, pokud chtějí. Tito lidé nikdy nezmiňují, že uzavření podniků zahrnuje také právo vlády zavřít váš domov pro domácí večírky a váš kostel pro bohoslužby. Jinými slovy, jedná se o masivní útok na lidská práva, tvrdě vybojovaná během 1000 let.

A konečně, pokud jde o účinnost vakcíny, každá studie, kterou cituje, je založena na falešných počítačových modelech, které mohou na základě parametrů vstupních proměnných vytvořit jakýkoli závěr, jaký si člověk přeje. Jsou to typy modelů, které seriózní vědci pracující například v ekonomii přestali používat před mnoha desetiletími. A přesto se v nich epidemiologové stále utápí, aby zdůvodnili svou preferovanou politiku.

Samozřejmě ignoruje mnoho stovek studií ze Spojených států a světa, které neukazují vůbec žádný vztah mezi vládními zásahy a dobrými zdravotnickými výsledky během pandemie.

Existuje důvod být těmito dvěma články hluboce znepokojen. Autoři mluví za některé z nejmocnějších lidí světa. Přesně vysvětlují, co chtějí dělat. Jsou zcela nepřístupní důkazům. A odhalují každou ambici potlačit, zvrátit a fakticky zrušit vše, co bylo kdysi známé jako svoboda.

Je neuvěřitelné, že mají chucpe napsat tohle uprostřed masakru, který v minulosti vytvořili. To vše mi připomíná slavné shrnutí římské říše, jak ji napsal velký historik Tacitus, parafrázující Calgacuse:

„Tito lupiči světa poté, co svými devastacemi vyčerpali zemi, plundrují oceán: podněcováni hrabivostí, pokud je jejich nepřítel bohatý; ctižádostí, je-li chudý; nenasyceni Východem a Západem: jediní lidé, kteří se stejně dychtivě dívají na bohatství a nouzi. Pustošit, zabíjet, uzurpovat pod falešnými tituly, nazývají impériem; a tam, kde vytvoří poušť, to nazývají mírem.“

Bill Gates a Tom Frieden stvořili poušť a nazývají to zdraví.

Zdroj: https://www.theepochtimes.com/bill-gates-plots-a-global-pandemic-prison-state_5138824.html?src_src=opinionnoe&src_cmp=opinion-2023-03-22&est=%2FE3a9ul2Jl4EQTeGdkMCGKFkcAfJNT74zQkowHUWZ9JExq3lpUMbA8dCVC4%3D

Send us mail

John Doe