Fauci: „Určitě dojde k vypuknutí další pandemie, může to být příští rok“

8.4.2023

Fauci jako jeden ze strůjců covidového podvodu jistě ví o čem mluví. Vždyť také on sám ještě před příchodem covidové éry prohlásil, že za Trumpa se objeví celosvětová pandemie.

Tedy tak jak již tehdy znal plány na vyvolání falešné pandemie, na nichž se podle mnoha důkazů sám podílel, stejně zřejmě i nyní tuší, co brzy přijde.

3. dubna 2023 se nyní penzionovaný Dr. Fauci objevil na  diskusi s Jimem Acostou na James Madison University. V diskusi Dr. Fauci uvádí, že rozhodně dojde k vypuknutí další pandemie.

Pak navrhuje, že by to mohlo být „příští rok“ nebo by to mohlo být v životě našich vnoučat. Vzhledem k jeho dosavadním výsledkům v předpovídání epidemií by se tento „absolutismus“ neměl brát na lehkou váhu.

Dr. Fauci již v minulosti předpověděl „překvapivé vypuknutí“ pandemie během Trumpovy administrativy v roce 2017, když přednášel prezentaci v Centru pro globální zdravotní vědu a bezpečnost v Georgetown University Medical Center:

K uvedenému již jen dodávám, že na jaře příštího roku má dojít ke konečnému schválení Pandemické smlouvy, jejíž podoba by měla být schválena či „dopilována“ na summitu WHO letos v květnu.

Se současnou podobou Pandemické smlouvy již souhlasily prakticky všechny západní země v čele s USA a celou EU a mnoho dalších zemí. Pokud tedy začne příští rok tento nejtotalitnější dokument všech dob platit, pak by neměl být nástup další „plandemie“ nijak neočekávaný.

Perfektně by to zapadalo do globalistických plánů na zavedení celosvětové diktatury. A zdá se, že i nyní je Fauci poněkud napřed…

Send us mail

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *